Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Geniální dívka umí s make-upem zázraky, v Barbie se promění za 90 sekund

Kandee Johnson vypadá úplně jako opravdická panenka Barbie.
29. července 2015 | 15:44

Až jednou vyrostu, chci vypadat jako panenka Barbie, říkají si miliony děvčátek na celém světě. Populární vizážistka Kandee Johnson se v ní však skutečně dokáže proměnit. Stačí jí k tomu pár šminek, kontaktní čočky a za minutu a půl je od oblíbené hračky k nerozeznání.

Tahle maminka čtyř dětí vypadá v civilu úplně nenápadně. S pomocí těch správných "barviček" ale dokáže měnit tváře k nepoznání. Její účet na Instagramu sleduje už téměř milión lidí a její videa na internetu mají milióny zhlédnutí.

Jen s pomoci make-upu se už proměnila ve slavné hollywoodské hvězdy i pohádkové bytosti. Svým fanouškům se už ukázala jako Madonna, Megan Fox, Angelina Jolie, Kylie Jenner, Miley Cyrus, Taylor Swift, Audrey Hepburn nebo Marilyn Monroe.

Oblíbila si však i proměny ve filmové i animované postavy. Dokonale zvtárnila Střihorukého Edwarda, Betty Boop, zlou královnu Maleficent, Elsu z Ledového království, Poisona Ivy z Batmana a Robina či Daenerys "khaleesi" Targaryen ze Hry o trůny.

V jednom ze svých videí názorně ukazuje, jak se dá úplně obyčejná tvář během 90 sekund proměnit v tvář panenky Barbie. Konečný výsledek je opravdu úchvatný a od originálu se liší asi jen tím, že Kandee není umělohmotná panenka, ale žena z masa a kostí. 

Autor: red