Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muži odhalili, co jim vadí na ženách. Tímhle je prý odradíme!

  • 7. dubna 2019 | 06:00

    Vztah není jen o sexu, i když bez něj by to taky nebyla žádná sláva. Vztah je o spoustě dalších důležitých věcech, které jsou součástí kvalitního svazku. Ovšem někdy dělají muži i ženy spoustu chyb, které vztah neposilují, ale pohřbívají. Co vadí mužům na ženách nejvíc a čím je dokážeme unudit k smrti? Zeptaly jsme se deseti mužů a tohle nám odpověděli!

    Neříkejte, že i vás někdy muži pořádně nenudí. A neštvou. Třeba tím, že když jste spolu někde na večeři, neustále se koukají do svého telefonu místo toho, aby koukali na vás. A když konečně zvednou oči, nic neříkají a mlčí. Totéž ale platí i obráceně – i muži mají své důvody, proč je štveme a nudíme. Tohle si myslí.

     

  • Nechce zkoušet nové věci

    Autor: iStock

     

    "Moje životní motto je objevovat, učit se a prožívat život. Chci se pořád něco nového učit bez ohledu na to, jak je to triviální. Takže žena, která se nikdy neodchýlí od své každodenní rutiny, by mě brzo nudila. Mám rád ženy, které mají otevřenou mysl a které chtějí neustále objevovat něco nového, ať už intelektuálního, kulturního nebo erotického. Žena, která si myslí, že všechno už ví, a nemá zájem se učit, mě prostě bude nudit." (Karel, 42 let)

     

  • Nesedne si ke mně

    Autor: istock.com

     

    "Není asi nic, co by mě na ženách nudilo, ale vadí mi obyčejná nepřítomnost duchem. Pokud žena nemá zájem sdílet se mnou aspoň chvíli a povídat si se mnou, pak mi to bude asi brzo vadit. Chci s ženou, která mi je blízká, sdílet hezké okamžiky a kochat se jimi společně." (Jan, 28 let)

     

  • Nevnímá a neposlouchá mě

    Autor: istock.com

     

    "Vztah je o dávání a přijímání. Oba dva musí dávat i přijímat, a to se týká i toho, že oba čas od času budou tomu druhému naslouchat a budou vnímat, co říká. Když cítím, že mě žena ani trochu nevnímá a neposlouchá, co jí říkám, štve mě to." (Daniel, 31 let)

     

     

  • Přebírá za mě odpovědnost

    Autor: iStock

     

    "Další otravná věc, kterou některé ženy dělají s gustem a rády? Rozhodují o tom, co budu dělat, jaké koníčky se mi budou líbit, čemu se budu věnovat, na co mám chuť a kam bych chtěl jet na dovolenou. Mám svou vlastní hlavu a dokážu se taky sám rozhodnout. Nepotřebuji pečovatelku, která mi bude utírat zadek." (Milan, 32 let)

     

  • Chce být jen se mnou

    Autor: iStock

     

    "Možná je to ironie, ale to, co dělá ženu nudnou a otravnou, je to, když chce trávit čas jen se mnou. Dávám přednost ženám, které mají své vlastní koníčky, práci, kamarády... Prostě někomu, kdo umí trávit čas i jinak než se mnou." (David, 26 let)

     

     

  • Nemá vlastní názor

    Autor: iStock

     

    "Co dělá ženu podle mého názoru nudnou? Nedostatek vlastních názorů a myšlenek. Nejhorší ze všeho je, když přebírá názory jiných lidí nebo se snaží podobat se nějaké filmové postavě či někomu, koho zná. Hrát si na něco, co nejsme, to je fakt příšerné." (Hynek, 34 let)

     

  • Mluví jen o sobě

    Autor: istock.com

     

    "Nejnudnější a nejotravnější ženy? Ty, které mluví hodiny a hodiny jen o sobě. Nevadí mi, když ženy mluví, aspoň nemusím mluvit moc já, ale když hovoří jen o sobě, tak to se nedá vydržet." (Štěpán, 27 let)

     

     

  • Je závislá na sociálních sítích

    Autor: iStock

     

    "A na telefonu. Žena, která žije především svým Instagramem a většinu času tráví ve virtuálním světě, ta mě dost nudí. Reálný život je možná úplně jiný – a já chci žít právě takový život. Nechci žít s ženou, která nedokáže odložit svůj telefon na tak dlouho, aby si mohla užívat dobrodružství v reálném životě." (Jirka, 34 let)

     

  • Nemá vlastní koníčky

    Autor: iStock

     

    "Je to neuvěřitelně nudné – být s ženou, která nemá žádné koníčky. Určitě se najdou muži, kterým nevadí, že svým partnerkám organizují život a že nikam nechodí, ale já oceňuji ženu, která má vedle mě i jiné zájmy a dokáže si jich užívat. Taková žena je zajímavá." (Milan, 29 let)

     

  • Každý rozhovor je negativní

    Autor: iStock

     

    "Nesnáším u žen, když si pořád na něco stěžují a každá konverzace s nimi je v negativním duchu. Chápu, že stěžovat si je snadné, ale sakra – vždycky je něco hezkého, o čem se dá mluvit." (Roman, 28 let)

     

     

     

     

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.