Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozešli jste se? Máme pro vás 5 tipů jak na něj rychle zapomenout

Přestaňte se trápit, pobrečte si a udělejte si konečně čas sama pro sebe
22. srpna 2013 | 06:00

Na zlomené srdce není lepší lék než čas, to ví každý. Jenomže pokud nás partner zrovna poslal k vodě, snažíme se mít to bolestivé období za sebou co nejrychleji. Proto přinášíme pár rad jak se z rozchodu nezbláznit, ale naopak rychle otřepat.

Rada první: Buďte hysterická

Nemusíte si hrát na silnou a statečnou. Po rozchodu máte na výkyvy emocí plné právo. Vezměte si volno, probrečte celé ráno v posteli, k obědu si dejte půlkulovou tabulku čokolády a povečeřte láhev Charddonay. Je úplně jedno, co si o tom okolí pomyslí. Pokud to pomáhá vám, udělejte to!

Rada druhá: Zbavte se ho, doslova

Těžko na něj někdy zapomenete, pokud máte facebook plný společných fotek, v mobilu stovku romantických sms z doby, kdy vám bylo fajn a v koupelně stále jeho šampón na vlasy, ke kterému s rozervaným srdcem občas přičichnete. Buďte silná, smažte vzpomínky a zbavte se jeho krámů. On už vás nechce, tak si to nepřipomínejte a netýrejte se!

Rada třetí: Rozjeďte Single style

Jste sama. No a co? Vezměte peníze, které jste šetřila na společnou dovolenou nebo dárek k jeho narozeninám a užijte si všechno to, na co jste jako zadaná neměla čas. Nemusíte už vařit společná jídla, koukat na fotbal ani žehlit jeho košile. Vyrazte do restaurace, pusťte si Sex ve městě a jděte nakupovat, aniž byste musela čelit jeho věčné otázce: „A vážně potřebuješ další pár bot?“

Rada čtvrtá: Buďte sama (sebou)

Říká se, že nejlépe se odreagujete tím, že si najdete okamžitě jiného partnera. Ale upřímně? My s tím nesouhlasíme. Nejrychlejší cesta, jak se cítit mizerně, je totiž usínat s někým, ke komu nic necítíte. Takže neposlouchejte "dobré" rady svých přátel a řiďte se tím, co cítíte.

Rada pátá: Netrapte se

Když si budete stále dokola opakovat, co se mohla stát jinak, proč to takhle dopadlo a jestli jste to doopravdy nemohla nijak zachránit, budete se stále pohybovat v bludném kruhu. prostě se smiřte s tím, že je konec a jděte dál. S hlavou vztyčenou a s úsměvem!

Autor: brz, ema