Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

6 možných důvodů, proč jste pořád single

Nemůžete si najít partnera? Zkuste se upřímně podívat, jestli neděláte něco špatně.
27. září 2013 | 14:00

Každá to známe. Všechny kamarádky jsou šťastně zadané, jen vy pořád ne a ne zakopnout o toho pravého. Nebojte se, vhodní muži nevymřeli, vy ale možná děláte něco špatně.

1. Jste před zhroucením

Pokud hledáte už strašně dlouho a pořád nemůžete zavadit o nikoho, kdo by vás chtěl, je jasné, že se cítíte zoufalá. Jenže právě zoufalá aura od vás muže odhání. Zkuste chvíli přemýšlet nad něčím jiným, než nad zasnoubenými kamarádkami a vaší prázdné posteli. Najděte si koníček, nejlépe v kolektivu, kde se budete cítit uvolněná a šťastná. Vsadíme se, že zanedlouho si ze ctitelů budete moci dokonce vybírat.

2. Cítíte se stará

Každý je jen tak starý na kolik se cítí
Autor: Shutterstock.com

Už vám dávno není dvacet, nevydržíte propařit celou noc a bez podprsenky nemůžete vyrazit mezi lidi? No a co?! Zapamatujte si, že jste jen tak stará na kolik se cítíte a takovou vás vidí také vaše okolí. Rozhodně se nenuťte do věcí, které jste dělala když vám bylo -náct, ale naopak udělejte přednost ze svého věku. Muže přitahují ženy, ketré vědí co chtějí a v tom máte oproti dvacítkám velkou výhodu.

3. Zbytečně se dělíte

Nechce se kvůli vám rozejít? Vykašlete se na něj!
Autor: Shutterstock.com

Možná nejste tak úplně sama, ale ani zadaná. Scházíte se s mužem, který se nechce vázat, rozcházet nebo dokonce rozvádět? A proč si to děláte? Nejenom že vás takový vztah může více frustrovat, než těšit, ale také si automaticky zavíráte dveře před vztahem novým. Proč byste tu měla být pro někoho, kdo si vás neváží natolik, aby byl jen váš? Dejte mu sbohem a najděte si muže, který  si vás zaslouží.

4. Lovíte v kalných vodách

V opojení alkoholem si najdete spíš milence na jednu noc, než partnera na celý život
Autor: Shutterstock.com

Přestože bary, hospody a diskotéky jsou k seznamování jako stvořené, je spíš pravděpodobné že zde ulovíte muže na jednu noc, než lásku na celý život. A pár sklenek vína nebo koktejlů tomu rozhodně nepomůže. Zapojte své přátele, zeptejte se jich na nezadané muže v jejich okolí a seznamujte se na akcích, které mají jiný cíl, než co nejrychleji se opít.

5. Nevíte co chcete

Nebuďte zhroucená z rozchodu, nastartujte svůj nový život
Autor: profimedia.cz
Absolvovala jste za poslední rok už více schůzek, než byste zvládla spočítat, ale na druhé rande nikdy nedošlo? Možná jste moc náročná. To sice není na škodu, protože alespoň neskončíte s každým, kdo má zájem, ale zkuste si v sobě ujasnit, co vlastně od muže očekáváte. Možná zjistíte, že momentálně partnera ve skutečnosti nehledáte.

6. Rezignovala jste

To že jste sama neznamená, že se začnete zanedbávat
Autor: Shutterstock.com
Dokázala jste se přesvědčit o tom, že partnera už nikdy nenajdete a kašlete na všechno? Zařaďte zpátečku! To že jste zrovna volná neznamená, že byste se měla zanedbávat, chodit ven v teplácích, cpát se sladkým a trávit večery u Sexu ve městě. Ostatně tímhle způsobem se těžko s někým seznámíte. Udělejte ze sebe zase tu sebevědomou krásnou ženu, kterou jste byla, než jste se začala zanedbávat. Právě na ni totiž určitě někdo někde čeká.

Autor: brig