Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sex na dálku dokáže partnera nažhavit

Sex
12. ledna 2009 | 16:24

Ve vašem blízkém okolí se pohybuje spousta potenciálních partnerů, ale vy se jako naschvál zamilujete do toho z nich, od kterého vás dělí několik desítek kilometrů.

Přesto, že se říká, že láska hory přenáší, nezapomínejte na to, že "sejde z očí, sejde z mysli". Existuje však pár triků, které vám zaručí, že jeho mysl (a snad i tělo) bude patřit jen vám - ať je kdekoli ...

Vzdálenost mezi vámi není výmluva, proč nemít sex
To, že ho nemůžete vzrušiť osobně, neznamená, že byste měla sexuálně abstinovat. Čím méně se lidé vidí, tím méně si mají co říci. A totéž platí většinou také o sexu. Čím ho máte méně, tím méně vám chybí - proto nikdy nedopusťte, aby se z vašeho vztahu vytratila jiskra a vášeň.

Mobilní telefon by měl být o dovolení vaším pomocníkem, a ne zdrojem starostí.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

"Pošlete" mu sex v e-mailu či esemeskou
Namísto dlouhého mailu, v němž mu podrobně popisuje události dnešního dne, mu raději popište svůj erotický sen, který jste o něm měla (pokud jste žádný takový neměla, tak si nějaký vymyslete) nebo mu v esemesce namísto odrhovaček typu: "Miluji tě a moc mi chybíš!" napište to, co s ním uděláte v posteli, až budete zase spolu. "Svého přítele jsem neviděla už devět měsíců, ale jsme v kontaktu každý den a vášeň mezi námi je silnější, než když odcházel. Díky šťavnatým zprávám jsme si navzájem prozradili i ty nejtajnější sexuální fantazie a už se nemůžeme dočkat, až je zrealizujeme. Jsou dny, kdy jsme z toho oba v takovém transu, až to není dobré - odpoutává to naši pozornost od všeho jiného, "říká Petra.

Záření z mobilních telefonů může zhoršovat paměť
Autor: mobil, telefon, mobilní

Nahraďte ho hračkami
Když rodiče nemohou strávit dostatek času se svými dětmi, koupí jim hračku. Není to sice nejideálnější řešení, ale rozhodně alespoň na chvíli odpoutá pozornost. A platí to i pro dospělé. "Dřív než přítel odešel na půlroční studijní pobyt do Austrálie, jsme společně navštívili sexshop a nakoupili sexuální hračky pro nás oba, aby se ani jeden z nás nemohl vymlouvat, že "to" na něj přišlo a nemohl si pomoci," směje se Erika.

MIA je absolutně diskrétní a její tvůrci vše pečlivě promýšleli. Je to první vibrátor, který lze dobíjet i přes USB konektor ve vašem PC nebo notebooku.
Autor: www.lelodesign.cz

Cybersex
I když si mnoho "osamělých" chlapů zpestřuje večery interaktivním "sexem" na internetu s neznámými nahotinkami, ten váš se ho jistě rád vzdá, když to bude moci dělat s vámi. "Přesně vím, co dělá můj miláček po večerech," pokračuje Erika. "Oba máme laptopy s kamerou, takže on sleduje můj online striptíz nebo vibrátorovou šou, kterou mu předvádím přes internet díky programu Skype." Pokud máte nainstalovanou webkameru, dejte pozor na to, abyste byla vždy dobře osvětlená. Fotografka Lenka, která ví, že vidět člověka v dobrém světle je záruka úspěchu, se při on-line rozhovorech se svým přítelem speciálně nasvítí jako ve fotografickém studiu.

Řídit svůj účet můžete pohodlně z domova, jen si dejte pozor na rizika spojená s internetovým bankovnictvím.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Překvapte ho fotografií
Jedna fotografie vyjádří tisíce slov, hlavně tá erotická. Díky digitálním fotoaparátům, samospoušti a trošce experimentování před objektivem vytvoříte obrázky, které pro něj budou znamenat svět. Zkuste vypnout blesk a nafotit intimní detaily svého těla večer, v pokoji osvětleném jen obyčejnou žárovkou. Budou trochu rozmazané a získají erotický žlutý podtón. "Moje přítelkyně mi minule namísto tradičních fotek poslala záběry svého nahého těla. Prohlížím si je na počítači každý večer a ..." stopne raději v polovině svou větu Kamil.

A přesně o to nám jde.

Nezbytnosti pro vztah na dálku:

* Počítač (nejlépe přenosný) s webovou kamerou
* Digitální fotoaparát
* Internetový komunikační program Skype.com
* Sexuální hračky

Sada obsahuje žlutý vibrátor Dinky Digger, lubrikační gel Toyfluid vhodný pro použítí se všemi hračkami Fun Factory a luxusní dárkovou krabici FUN Gift Box.
Autor: www.funtoys.cz

Zdroj: Eva
Autor: tibe, lena