Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Potraviny, které dělají zázraky s erekcí! Skoro nic nestojí a najdeme je ve spíži

  • 11. února 2023 | 06:00

    Může se stát, že nás naše životospráva přivede k různým zdravotním problémům. Je vědecky prokázáno, že jsme opravdu to, co jíme, a měli bychom si tím pádem dávat pozor, co skončí na našich talířích. I sexuální funkce mohou být narušeny špatným jídelníčkem a neaktivním přístupem k životu.

    Jestliže váš partner náhle ztratil chuť k sexuálním hrátkám, nemusí to být tím, že si našel někoho jiného, možná má jen problém s potencí. Jeho erekce ho neposlouchá tak jako dřív, a stud a zklamání ho tak nutí k odmítání intimních hrátek. Přitom pomoc je tak blízko. Potraviny na zlepšení potence máme ve spíži. Podívejte se, které to jsou, a nakombinujte mu je do jídelníčku. Když je budete jíst s ním, rozhodně neprohloupíte.

  • Čokoláda

    Při erekci je důležité, aby dobře proudila krev v penisu a byl dostatek dostupného oxidu dusnatého v těle. Studie ukázaly, že antioxidační sloučeniny zvané flavonoidy vám mohou pomoct zlepšit vaše kardiovaskulární zdraví. Jsou to totiž právě flavonoidy, které s výše zmíněnými okolnostmi – tedy s prokrvením a koncentrací oxidu dusíku – pomáhají. Tady už přichází na řadu čokoláda, zejména pak ta tmavá. Je bohatým zdrojem flavonoidů. Bude-li si váš drahý pravidelně dopřávat tmavou čokoládu, bude mít erekci jako za mlada. Není ovšem příliš doporučována mléčná čokoláda, ta má totiž nižší obsah flavonoidů a obsahuje vyšší množství cukru a tuku.

    Podívejte se na historii čokolády:

    Video se připravuje ...
    Historie čokolády: Od obyčejných tabulek po luxusní zboží • VIDEO: Videohub

  • Celer

    Celer není jen základem mnoha českých omáček, ale je také výborný pomocník na posílení mužské potence. Dokonce pokud by vaše drahá polovička preferovala spíš ten řapíkatý, není problém, oba v sobě skrývají látky, jež mohou pomoct. Celer jako přírodní afrodiziakum sice znali už staří Egypťané, u nás byl však objeven až v 17. století. Obsahuje androgen androsteron, který právě pomáhá s potencí. Celer ovšem nepůsobí pouze na muže, i ženám dokáže zvýšit libido a po jeho konzumaci – v jakékoliv podobě – se budete cítit krásnější.

    Celerové hranolky si zamilujete:

    Video se připravuje ...
    Celerové hranolky • VIDEO: Videohub

  • Jahody a maliny

    Nejenže jde o jedny z nejlahodnějších bobulí, které nám léto každoročně přináší, ale jahody a maliny jsou také skvělými pomocníky s potencí. Nejvíce tedy jejich semínka. Semena z hroznů mají obdobné účinky, ale ta téměř nikdo nechce jíst a každý je plive ven, neboť ztrpčují chuť plodu. Zinek obsažený v semínkách je přitom nejdůležitější minerál ovlivňující sexuální výkonnost. Ovlivňuje sekreci mužského pohlavního hormonu testosteronu, který pomáhá ženám rychleji se vzrušit a dosáhnout orgasmu, a zároveň aktivuje spermie. Velkým přínosem jsou také antioxidanty, kterých je v plodech také hodně a které pomáhají optimalizovat krevní oběh v pohlavních orgánech.

    Jahody můžete pěstovat i v truhlíku:

    Video se připravuje ...
    Jak pěstovat jahody v truhlíku? • VIDEO: Videohub

  • Ořechy

    Dobrá zpráva pro všechny milovníky ořechů! Ty jsou totiž bohaté na L-arginin – aminokyselinu přeměňující se v těle na oxid dusnatý. L-arginin dokáže dle odborné studie z roku 1999 výrazně zlepšit erekci, pomoct při řešení erektilní dysfunkce a pozitivně ovlivnit sexuální život muže. V podstatě se nemůžete splést, jakýkoli oříšek má v sobě tuhle kouzelnou moc. Máte to lepší než Popelka... Je tu ale jeden druh, který je považován za ten nejúčinnější, a tím je vlašský ořech.

    Ořechy si můžete nasbírat a doma nasušit:

    Video se připravuje ...
    Ořechy: Sběr, sušení a co s nimi? • VIDEO: Videohub

  • Špenát

    Pepek Námořník nebyl hloupý. Nejenže baštil špenát po kilech, protože mu po něm rostly svaly, ale i Olivie určitě pocítila také jiný pozitivní vliv na mužské tělo. Špenát je totiž bohatým zdrojem přírodních dusičnanů. Tyto látky se v lidském těle mění na oxid dusnatý, který je potřebný právě pro kvalitní erekci. Ve špenátu se také nachází spousta flavonoidů, které byly už výše zmíněny a které jsou důležité pro proudění krve a řízení důležitého oxidu dusíku v těle.

    Tahle polévka vám určitě zachutná:

    Video se připravuje ...
    Nejlepší jarní polévka? Špenátová! • VIDEO: Recepty.cz

  • Česnek

    Ano, není to zrovna voňavá rostlina, i když i to je také na diskusi. Ať už je to, jak chce, česnek je superpotravina a lék na mnoho neduhů. Právě protože se česnek, aby byl účinný, nemá tepelně zpracovávat (maximálně ho můžete naložit do medu nebo si z něj udělat domácí tinkturu), budete se muset na typický odér připravit. Účinek je ovšem i podle výzkumů absolutně zázračný. Česnek totiž obsahuje alicin, který zlepšuje průtok krve. V rámci studie vědci zkoumali osm dobrovolníků s erektilní dysfunkcí a naordinovali jim čtyři stroužky syrového česneku každý den po dobu tří měsíců, aby zjistili, zda se tím zvýší jejich šance na udržení erekce. Výsledek byl opravdu překvapivý. Česnek může pomoct obnovit mužskou erekci. Většina mužů ze sledované skupiny potvrdila zlepšení sexuálního života a především erekce.

Diskuse ke článku
.