Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Odbornice radí: Jak uspokojit ženu a dokázat, aby prožívala hlubokou rozkoš?

2. října 2022 | 06:00

Denisa Říha Palečková pomáhá lidem k naplněnému životu a párům k lásce a vášni, kterou mohou cítit i po dvaceti a více letech společného života. Na jejích webových stránkách mě zaujal kurz pro muže, kde se učí, jak uspokojit ženu. Zajímá vás, co od mužů potřebujeme, abychom mohly dosáhnout rozkoše?

Kdo by netoužil vidět svou partnerku, jak křičí blažeností a svíjí se v extázi? Když se mužů na kurzu pro páry zeptám, zda jim je milejší jejich vlastní orgasmus, nebo dívat se na orgasmus partnerky, hádejte, na co se zvednou všechny ruce... Kdo tipujete orgasmus ženy, jste správně. Pro muže je žena odevzdaná v extázi zajímavější, než když prožívají své vyvrcholení.

Přestože muži po potěšení partnerky tolik touží, velká část neví, jak na to. Jako muži i jako ženy často děláme chyby, že partnera chceme obdarovat tím, po čem toužíme my sami. V oblasti intimních doteků ale mívají muži a ženy odlišné touhy.

Zatímco v mužském světě vytvoříte hodně radosti, když bez zdlouhavých „tanečků“ obdaříte láskou a pozorností to "nejcennější", co muž má, u ženy s takovým postupem nepochodíte. Opravdu, někdy partnera či partnerku zbytečně frustrujeme i s těmi nejlepšími záměry. Ženy se zpravidla snaží s partnerem navázat emocionální kontakt, popovídat si, pak ho pozvolna hladí na rukou a podobně… A muž si v duchu říká: Tak kdy se mě už konečně dotkne TAM?!

Podívejte se na video o ženské sexualitě:

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

Ženy často strádají, když se jich partner dotkne poměrně přímočarým způsobem mezi nohama. Některé se stáhnou a urazí, jiné si říkají, že to není zase tak hrozné… Ale většině se to nelíbí. A přitom partner se zpravidla dotýká s těmi nejlepšími úmysly, protože proč bychom ztráceli čas méně zajímavými činnostmi? Ovšem ženě chybí příprava.

Jak tedy ženu připravit, aby se skutečně uvolnila, otevřela, odevzdala a prožívala hlubokou rozkoš?

Určitě jsou výjimky, které potvrzují pravidlo, ale u většiny žen zabírá toto:

EMOCIONÁLNÍ NALADĚNÍ aneb Pozornost je sexy

Aby se vám žena skutečně odevzdala, potřebuje se hluboce uvolnit. Uvolnění začíná důvěrou. A tu získáte, když partnerka vidí, že ji vnímáte. Že jste plně s ní. Zkrátka když má vaši plnou pozornost. Pozornost je nesmírně sexy! Spočívá v tom, jak se na ni díváte. Když ona cítí, že ji vidíte a slyšíte a vnímáte.

Kouzelná věta je: „Jak se cítíš?“ Neznalého muže by možná nenapadlo takovou otázku položit, protože v mužském světě by byla trochu zvláštní. Muži by na takovou otázku možná zabručeli: „Dobře…“ Nebo: „Mám hlad…“ Ovšem žena ožije, když se může rozpovídat o svých pocitech a je jí při tom nasloucháno.

Její vyprávění většinou není třeba komentovat, hlavně je třeba se zajímat a věnovat jí plnou pozornost. Spíš než nad jejími slovy přemýšlet je dobré jen tak se dívat, jak jí to při vyprávění sluší. Vnímat její krásu a energii. Pokud se ženě líbíte, tak ji rozhodně neurazí, když se na ni se zálibou díváte.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.