Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5 nejžhavějších poloh na orální sex, které jsou také pohodlné

  • 17. května 2022 | 06:00

    Orální sex je vlastně příjemný v jakékoliv poloze, ale existují i takové, při nichž si to zkrátka oba užijete naplno a bez skřípnutých svalů či křečí. Orální sex je speciální forma sexuálního prožitku, protože je mnohem intimnější. Jazyk je velmi silný sval, který ovšem dokáže tím nejúžasnějším způsobem dráždit ta nejcitlivější místečka.

    Polohy, které byste rozhodně měla s partnerem či partnerkou vyzkoušet, jsou žhavé a sexy a jistě si najdou místo ve vašem oblíbeném repertoáru. Čím méně se totiž budete soustředit na sexuální gymnastiku, tím víc si budete moct užít každý okamžik a prožitek.

  • Kivinova metoda

    Při této poloze/metodě si žena lehne na záda, jednu nohu pokrčí v koleni a přitáhne si ji k tělu. Partner leží kolmo k ženě z té strany, kde má nohu pokrčenou, leží na boku a hlavu má čelem k partnerce v jejím klíně. Díky úhlu, kterým takto může partner dráždit genitálie ženy mnohem dokonaleji, prý dokáže dovést ženu k vyvrcholení do pěti minut.

    Podívejte se na rozhovor s expertkou na ženský orgasmus:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Upravená poloha sedící královny

    Když se řekne "sedět někomu na obličeji", zní to docela drasticky, ale všechny víme, že to není úplně sezení a může nám to přinášet mnoho úžasných vjemů. Aby byla poloha pohodlnější, a vy se tak nemusela bát, že vám povolí stehna a udusíte partnera, a aby on nemusel pohybovat krkem tak intenzivně a vysoko, podloží si hlavu do vysoka polštáři. Žena se pak nad ním rozkročí a opírá se o rám postele nebo zeď pro větší stabilitu.

    Podívejte se, jak rychleji dosáhnout orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Pohodlí vsedě

    zadek
    Autor: iStock

    Tentokrát si k orálnímu dráždění sedneme. Žena by si měla najít pohodlné místo, kde se jí bude dobře sedět, ale pokud možno co nejvíce na kraji či rohu postele – nebo na pohodlné židli či v křesle. Muž bude pod ní klečet, ale může rozložit váhu na celé holeně a také se může během uspokojování partnerky zapřít o její boky.

    Víte, jak na nás působí orgasmy? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak na nás působí orgasmy a dobrý sex • VIDEO: Adam Balažovič

  • Boční šedesátdevítka

    Poloha 69 je dobrá v tom, že ani jeden z partnerů není ošizen a oba si mohou poskytovat potěšení najednou. Občas je pro nás ale důležité, abychom se mohly soustředit na potěšení, a ne na výkon. V poloze 69 na straně je to trochu jednodušší, protože oba partneři leží na boku, hlavy v oblasti genitálií toho druhého. Tím, že se nemusíte tolik podpírat, je to mnohem pohodlnější.

  • Klasika vleže

    V této jednoduché a klasické poloze nemůžete nic zkazit. Bylo by chyba ji nezmínit, protože během této polohy jsou oba partneři na posteli, pokud tedy mají doma velkou postel pro dva. Nejlépe je lehnout si od rohu k rohu, aby opravdu obě vaše těla mohla spočinout v příjemné poloze a pohodlně. Žena leží na zádech, muž leží na břiše s hlavou v ženině klíně. Tato poloha dává muži volnost použít i jednu ruku a zpříjemnit orální sex i drážděním uvnitř vaginy. Duální dráždění bývá mnohem účinnější!

Diskuse ke článku
.