Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevěrnice se prý pozná podle velikosti prsou! Schválně, jestli dekolt prozradí i vás!

  • 12. října 2021 | 06:00

    Řekla byste jistě, že ženy s dmoucí se hrudí mají k nevěře blíž než ty, kterým příroda tolik nenadělila. Ovšem průzkum, který provedla britská seznamka, ukázal něco úplně jiného! 

    Je neuvěřitelné, podle čeho všeho se dá rozeznat, jestli je žena svému muži nevěrná. Vedle ňader nás prý prozradí i koupě sexy prádla. A víte proč?

  • Největší záletnice

    Největšími záletnicemi jsou ženy s velikostí podprsenky B – tu nosí více než pětina nevěrných dam. Celkově je mezi ženami, které své partnery podvádějí, nadpoloviční většina s velikostí od AA do C. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu seznamky pro zadané IllicitEncounters.com. Ten navíc odhalil i to, že pokud si žena kupuje sexy prádlo, v drtivé většině tak činí pro potěchu svých milenců, nikoliv manželů.

    Video se připravuje ...
    Jak zdůraznit malá prsa? Pomohou push-up podprsenky! • VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ

  • Ženy s větším poprsím

    Ženy s větším poprsím jsou tradičně i dle různých průzkumů pro muže přitažlivější než dámy s drobnějším hrudníkem. Na druhou stranu jsou ale také často stereotypně považovány za promiskuitnější. Podle nedávného průzkumu britské seznamky pro zadané IllicitEncounters.com jsou to ovšem častěji ženy s menšími prsy, které svým manželům „zahýbají“. Z průzkumu mezi více než 800 ženami totiž vyplynulo, že celých 52 % záletnic nosí podprsenky ve velikosti AA až C. Vůbec nejvíce nevěrných žen je pak ve skupině s velikostí B – rovnou 27 %.

    „Ačkoliv je i dle průzkumů velké množství mužů přitahováno velkými prsy, většina si u svých sexuálních partnerek více než velikosti poprsí cení celkového sex-appealu, sebevědomí a podobně. Stejně tak není nijak prokázáno, že by si žena s velkými prsy užívala lepší milostný život nebo byla v sexu lepší,“ doplňuje k tematice spojitosti velikosti poprsí a sexuálního života Adam Durčák z e-shopu Ruzovyslon.cz, který prodává erotické pomůcky a zabývá se zdravou sexualitou.

    Video se připravuje ...
    Díky správné podprsence můžete vypadat štíhlejší! Jak vybrat tu na velká prsa? • VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ

  • Sexy prádlo

    73 % žen si sexy prádlo pořizuje kvůli milenci, jen 11 % kvůli manželovi.

    Záletné dámy si na dostaveníčka s milenci také rády pořizují sexy prádlo. Zatímco na milování s manželem si jej nakoupí pouhých 11 % žen, 73 % žen si jej pořídí pro to, aby zaujaly svého milence. Prádlo si přitom ale nechodí vybírat do specializovaných obchodů – nejraději ho nakupují v řetězcích, kde se položka snadno ztratí mezi nákupem potravin a dalších běžných potřeb do domácnosti. „Atraktivní nebo erotické prádlo přitom rozhodně nezvýší požitek ze sexu pouze mužům, ale i samotným ženám. Dokáže jim dodat sebevědomí a sexuálně je nabudit. Má-li žena milence, netouží po běžném rutinním sexu, ale naopak si chce dopřát jedinečný sexuální prožitek se vším všudy,“ komentuje téma Adam Durčák.

Diskuse ke článku
.