Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co o vás prozradí spodní prádlo? Mnohem víc, než si myslíte!

  • Co o vás prozradí spodní prádlo?
    5. října 2021 | 06:00

    Většina z nás si vybírá prádlo podle příležitosti nebo oblečení. Ale jestli obvykle dáváte přednost pohodlí před sexy krajkou, může to o vás vypovědět, jaká jste. Babičky a maminky s oblibou říkávají: „Měj na sobě vždy čisté prádlo, co kdybys musela do nemocnice?“ Ano, čisté a bez děr je základ a říká o nás hodně. Když se ale zaměříme na materiál a střih, dozvíme se o sobě mnohem víc.

  • Tanga

    Autor: istock.com

    Nosí je hlavně ambiciózní ženy. Nikomu nic nedarují, jsou divoké a nespoutané. Jsou oblíbené a zároveň sexy a provokativní. O řád výš jsou pak takzvané g-string kalhotky – nosí je velmi provokativní ženy, které se nebojí ukázat své přednosti a mají rády společnost mužů. „V současné době jsou v této sekci velmi oblíbené brazilky. Ty nabízejí zlatý střed mezi klasickými tangy a kalhotkami, takže odhalují pozadí jen napůl. Dávají tak vyniknout dámským křivkám,“ říká Petr Polák, zástupce obchodů se spodním prádlem a e-shopu Trenýrkárna.cz.

    Video se připravuje ...
    Jaké spodní prádlo patří pod bílé oblečení? Nenechte se zmást, bílé to není! • VIDEO: Videohub

  • Bombarďáky po babičce

    Autor: istock.com

    Babičkovské kalhotky neboli bombarďáky nosí nejčastěji ženy, které preferují pohodlí. Nezajímá je, kdo si o nich co myslí. Ale zároveň je nosí i ty, které maskují své plné křivky jako ve filmu Deník Bridget Jonesové. „Stahovací kalhotky dnes už nepatří mezi nepříjemné prádlo, naopak nabízejí řadu zlepšení, třeba ve střihu a materiálu. Oblíbené jsou stahovací kalhotky z bambusového vlákna,“ uzavírá Petr Polák.

    Video se připravuje ...
    Triky s podprsenkou • VIDEO: Facebook

  • Dámské trenky

    Autor: istock.com

    Ženy, které preferují kraťásky nebo dámské trenky, jsou vyznavačky sportovního stylu a zároveň mají rády pohodlí a nespoutanost. Oblékají se hlavně pro sebe a podle toho, co se jim líbí a co jim vyhovuje. Takové ženy bývají vůdčí typy, inovativní, charismatické a zároveň společenské a přátelské. Na prvním místě je pro ně pohodlí, milují jídlo a nemají čas plýtvat penězi za drahé, zdobené či těsné krajkové kalhotky. „Dámské kraťasy nebo také trenky jsou stále populárnější právě díky pohodlí, které ženám nabízejí. Dnes už je nosí ženy nejen na spaní nebo ve volném čase, ale i jako běžné spodní prádlo či při sportu,“ říká Adam Rožánek.

    Video se připravuje ...
    Návrhářka Tereza Vu: Nahota není u nás doma tabu, svoje prádlo zkouším nejdřív na sobě • VIDEO: Martin Mol

  • Klasické kalhotky

    Autor: istock.com

    Ženy vyznávající klasiku mají rády pohodlí a čistotu. Jsou konzervativní, nemají rády změny ani překvapení. Nesnášejí klepy a občas jim chybí trpělivost. Jsou rády ve víru dění, ale ne středem pozornosti. Jejich vysněný život je odpočívat na pláži, usrkávat koktejl z kokosového ořechu a nechat starosti smýt v oceánu. „Kalhotky tradičního střihu patří ke klasice, která je mezi ženami stále velmi populární. Pro ženy, které mají rády tento styl, je zároveň důležitý použitý materiál – nejčastěji volí přírodní a pohodlný, jako je stoprocentní bavlna,“ říká Adam Rožánek, zástupce české značky Styx.

    Spodní prádlo pro všechny příležitosti pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

    Další zajímavé články naleznete v novém čísle Blesku pro ženy. Seženete ho na stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE >>>

    Video se připravuje ...
    Na co se můžete těšit v novém čísle Blesk pro ženy? • VIDEO: ABL

Autor: REDAKCE
Klíčová slova:  kalhotky, spodní prádlo, tanga, trenýrky, povaha
Diskuse ke článku
.