Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexuální fetiše, na které klidně můžete v ložnici narazit! Znáte je všechny?

  • 5. října 2021 | 06:00

    Sex a vše kolem této příjemné aktivity se každým rokem stává méně tabu. Lidé o sexu začínají hovořit beze studu, a to platí především u těch, kteří tak mluví se svými partnery. Rozhodně není od věci se trochu odvázat a přiznat některé své libůstky, pokud je máte. A jestliže svého partnera milujete, pak ho neodsoudíte, ale pokusíte se mu porozumět a v některých případech i vyhovět.

    Vše samozřejmě musí probíhat se souhlasem a rozhodně ne proti něčí vůli. Je jasné, že otevřenost v tomto ohledu může být občas trochu šokující, ale jestliže se vám někdo s něčím podobným svěří, je to výraz největší důvěry, a ta je tím základním kamenem každého vztahu. Setkala jste se v ložnici s některým z těchto fetišů?

  • Kandaulismus

    Tento sexuální fetiš je oblíben především v swingers komunitě. Znamená totiž to, že je žena svým partnerem vystavena na odiv jiným mužům. Tento akt může probíhat naživo, skrze fotografie, video či on-line. V každém z těchto případů je žena zcela nahá. Cuckold je anglické slovo pro extrémnější verzi, při níž má žena sexuální styk s jinými, zatímco se její partner dívá. Partnerovi je zcela odepřeno potěšení. Domácí sex je redukován na jednostranné orální uspokojení ženy. V ještě extrémnější verzi nosí muž pás cudnosti, aby nemohl ani masturbovat.

    Video se připravuje ...
    Pouta, bičíky, svazování a nahota to je výstava Voayer. Když se ženy naštvou, nevadí, říká její tvůrce • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

  • Nylonkáři

    Nylonové punčochy, podvazky či podkolenky, to vše jsou lákadla, která vzrušují jistou část lidí. Některé z nich vzrušuje pohled na druhé, kteří je oblékají, druhá skupina ovšem miluje ten pocit, když je obléká sama. Objektem touhy a předmětem, který vzbuzuje vzrušení, je v tomto případě kousek oblečení, a ne část lidského těla. Více se prý tato libůstka objevuje u mužů než u žen.

    Video se připravuje ...
    Už jste zkoušela sex se silikonovým milencem? Podívejte se, jak to probíhá • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Quirofilie

    Je známá také jako ruční fetišismus. Pokud má člověk úchylku jen na jistou část těla, nazývá se to také parcialismem, takže toto může být ruční parcialismus. Osoba s quirofilií je zvláště přitahována k prstům a rukám. Není se čemu divit, ruce jsou velmi významnou součástí erotických hrátek, hladí, pleskají, zkrátka dokážou laskat různé části těla... A kdo někdy nesnil o tom, aby se partnerovy ruce dotýkaly každého kousku jeho těla? Quirofilie může zahrnovat přitažlivost k určitým částem rukou, manikúře nebo určitým úkonům prováděným rukama, a to od mytí nádobí až po uspokojování rukou.

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • Somnofilie

    Somnofilie, někdy také označovaná jako syndrom spánkové krásy, je definována jako vzrušení z osoby, která zdánlivě spí nebo je v bezvědomí. Pro člověka, který je takto vzrušen, je pocit spojen také s mocí a ovládáním. Samozřejmě že ke všem takovým praktikám by mělo docházet se souhlasem na obou stranách, partner či partnerka by měli být střízliví nebo alespoň na té úrovni, kdy si budou vše uvědomovat.

  • Katoptronofilie

    Takto se nazývá fascinace zrcadly – nebo konkrétněji jde o sledování sebe sama v sexuálních situacích. Lidé, kteří mají rádi tento druh hry, mohou mít u postele zrcadlo nebo mohou masturbovat před svým vlastním odrazem. Je zajímavé, že mnoho žen je při pohledu do zrcadla velmi kritických, to jistě nebude případ milovnic pohledu na sebe sama při sexu. Pokud byste se měla při sexu kritizovat, asi byste si to moc neužila. Pokud máte partnera, jenž po něčem takovém touží, je jen na vás, jestli překonáte sebekritiku!

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Jak si říct, když chcete naplácat • VIDEO: BPŽ

  • Formikofilie

    Znáte rčení o tom, že co je malé, to je milé? Lidé trpící úchylkou zvanou formikofilie si toto rčení zřejmě vzali za své. Tedy ne tak, že by je uspokojovalo všechno malé. Zaměřují se pouze na velmi drobná zvířata, jako jsou hmyz, šneci nebo malé žabky. Největší slast zažívají ve chvíli, kdy si tuto havěť mohou pokládat na tělo, nejlépe v oblasti genitálií. V posteli takového člověka byste se pravděpodobně nechtěla probudit, pokud trpíte arachnofobií, což je strach z pavouků!

Diskuse ke článku
.