Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Sexuální šamanka rozlišuje 8 druhů vaginy! Která je ta vaše?

Sexuální šamanka rozlišuje 8 druhů vaginy!
28. července 2023 | 06:00

Pochází ze Skandinávie, ale nyní se věnuje své šamanské praxi a koučingu v Americe. Athena Lund přišla s teorií osmi druhů vaginy. Ty pojmenovala po zvířatech. Zjistit, jakou vaginu máte vy, se dá podle hloubky, teploty, vlhkosti, vůně a chuti. 

Rozhodující je také vzdálenost mezi klitorisem a vchodem do vaginy a umístění bodu G. Kdyby vám s identifikací chtěl pomoct váš partner, mohla by to být zábava.

Srna

Autor: iStock

Pokud máte vaginu, kterou šamanka nazývá srnou, znamená to, že ji máte značně teplou, ale na druhou stranu relativně suchou. Je velmi hluboká a má sladkokyselou příchuť. Podle všeho dosahuje orgasmu během dvou až pěti minut. Možná právě proto jsou ženy srny ideálními kandidátkami na pornohvězdu.

TIP NA VIDEO: Se sexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu.

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

Liška

Autor: iStock

Ženy lišky mají vaginu chladnější teploty, velmi hlubokou a příchuť je prý přírodní. Každá vagina je pojmenována po zvířeti kvůli tomu, že by její naturel měl korespondovat s chováním určitých zvířat. Lišky jsou plachá zvířata, trochu rezervovaná, ale velice chytrá.

Tanečnice

Autor: iStock

Podle všeho toto je zcela běžný typ vaginy, který má většina žen. Tyto vaginy mají průměrnou hloubku, přírodní chuť a jsou decentně vlhké. Ženy s touto vaginou potřebují nejdelší dobu k tomu, aby dosáhly orgasmu, je to téměř čtyřicet minut. Nezapomeňte na to, že toto je průměr!

Antilopa

Autor: iStock

Pokud jste žena s vaginou antilopa, potom jste uvnitř opravdu horká. Občas to může být trochu problematické, protože vysoká teplota vaší vaginy má poté za následek rychlý úbytek vlhkosti, což může způsobovat nepříjemné tření.

Buvol

Autor: iStock

Pozor, vy sexy zvířátka, co o vás řekne buvolí vagina... Podle šamanky Lund je velmi chladná, má čerstvou vůni a je velmi vlhká. Pokud jde o její hloubku, je velmi mělká a má velké stydké pysky. Chutná slaně a průměrně jí trvá patnáct až dvacet minut, než dosáhne orgasmu.

Kočka

Autor: iStock

Kočičí vagina je zajímavá, protože podle šamanky je to jediný typ, který se objevil v magazínu Playboy. Je maličká a elegantní, bez záhybů a má střední hloubku. Přestože by mohla být považována za tu nejhezčí ze všech, těchto vagin není na světě mnoho.

Ovečka

Autor: iStock

Ovečky jsou šťastná zvířátka a stejně tak šťastná je i každá majitelka vaginy ovečky. Tento typ je velmi horký, extrémně vlhký a velmi hluboký. Další její pozitivum je ve sladké chuti a v tom, že k dosažení orgasmu potřebuje patnáct až dvacet minut.

Vlčice

Autor: iStock

Stejně jako tato zvířata, i ženy s vaginou vlčice vyjí hlasitě při dosažení orgasmu. Uvnitř jsou relativně horké, ale mají dostatečnou vlhkost. Dosahují orgasmu během dvaceti až třiceti minut a rozhodně o tom budou vědět sousedi široko daleko!