Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Hrátky s voskem mohou být hodně žhavé a sexy! Jen pozor, ať se nespálíte

  • 26. prosince 2019 | 06:00

    Vánoce jsou období v roce, při kterém plápolají svíčky snad v každé domácnosti. Přemýšlela jste někdy, že byste si s partnerem trochu okořenila sexuální hrátky a že byste spolu vyzkoušeli jednu z BDSM technik – polévání voskem?

    Přestože tuto techniku praktikují milovníci bolesti, neznamená to, že by se nemohla v jistých případech líbit i vám. Jak tedy na to a na co si dát pozor?

     

  • O čem je vlastně taková zábava?

    Autor: profimedia
    Samozřejmě že na to potřebujete zapálenou svíčku a lijete po partnerovi, on po vás nebo navzájem po sobě roztavený vosk. Můžete vosk nechávat stékat z blízka, to je mnohem víc teplý. Nebo ho můžete kapat z výšky, aby měl čas trochu zchladnout. Pro mnohé není takové potěšení nechat na sebe vosk kapat jako odlupovat ho z erotogenních zón poté, co zatuhne. Můžete si z partnera udělat malířské plátno a z vosku pomůcku, kterou budete tvořit svá díla. Když partnerovi zavážete oči, bude jeho prožitek ještě silnější. Pokud je to pro vás moc, můžete střídat horké s ledovým a mít po ruce nádobu s ledovými kostkami.

  • Co je třeba připravit?

    Autor: iStock
    Vosk nadělá trochu nepořádek a je nutno se trochu připravit, aby vše probíhalo hladce. Pokud se chystáte na hrátky s voskem, tak se předtím oholte, aby vosk tolik netahal, až ho budete sundávat, pokud to tedy není účel. Také namazat si kůži olejem pomůže ke snazšímu čištění kůže. Důležitý je také výběr svíčky, běžná vosková svíčka, kterou máte na nočním stolku, rozhodně nebude to pravé ořechové. Vosk je moc horký, použijte místo toho raději masážní svíčku, parafínovou nebo sójovou. Jejich vosk je určen ke kontaktu s kůží, nebude iritovat – nepálí tolik.

    Podívejte se, jak vypadá sex s umělým mužem:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • Otestujte teplotu

    Autor: profimedia
    Pokud máte svíčku a vše kolem připraveno, můžete začít. Raději byste měli ze začátku nejdříve otestovat, jak moc odolný je váš partner – nebo vy sama – vůči bolesti, tedy vůči teplotě vosku svíčky. Otestujte na předloktí ruky. Pokud bude vše v pořádku, zkoušejte další místa na těle, opatrně zpočátku, protože každé místo má jinou citlivost.

    Podívejte se na drsné rady Lady Dee o sexu:

    Video se připravuje ...
    Drsné rady pornoherečky, co při sexu rozhodně neříkat! • VIDEO: BPŽ

  • Dbejte na bezpečnost

    Autor: iStock
    Bezpečnost je důležitá, především kvůli tomu, že si hrajete s otevřeným ohněm a v zápalu vášně se dá na mnoho věcí zapomenout. Dbejte na to, kam pokládáte svíčku, a na to, aby nebyla moc blízko vás, abyste se nemohli spálit při různých obratech a polohách. Také by neměla zůstat někde, kde by od ní mohlo něco chytit. Také je třeba, abyste si ustanovili slovo nebo znamení, které bude jasnou stopkou v případě, že bude situace jakýmkoli způsobem nepříjemná a budete chtít ukončit to, co se právě děje. Během těchto hrátek byste také neměli být moc opilí nebo pod vlivem drog, abyste neskončili na pohotovosti.

  • Na závěr

    Autor: iStock.cz
    Když voskové hrátky ukončíte, tak by bylo fajn se s partnerem k sobě přitulit a popovídat si o tom, jak se vám to líbilo nebo co by se dalo zlepšit. Samozřejmě je možné, že dospějete k názoru, že to není technika úplně pro vás. Je také potřeba uklidit kolem dokola, a to je mnohem snazší, když vosk zatuhne. Dalším důležitým krokem je péče o místa, na která vám tekl vosk. Mohou být mírně bolavá, takže pokud máte po ruce krém s aloe vera, pěkně se navzájem namažte.

Diskuse ke článku
.