Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tipy pro nejlepší sex během menstruace, jaký jste kdy měla

  • 26. ledna 2019 | 06:00

    Spousta z nás používá menstruaci jako výmluvu, proč nemít s partnerem sex. No nekruťte hlavou, že to neděláte, i když to třeba není pokaždé, sáhněte si na nos, jestli jste to nikdy v životě neudělala. Je to jednodušší než říct, že nemáte chuť. Jistě, v první nebo druhý den menstruace, když se doma svíjíte bolestí na gauči, tak asi na sex moc pomyšlení není, ale potom mnohdy hormony v těle způsobí, že na to máte větší chuť než obvykle.

    Jenže občas to nejsme my, kdo brzdí naše choutky. Pokud jsme s partnerem krátce, nevíme, jak se k menstruaci staví, samy si tak mnohdy zbytečně stavíme bariéry, protože nám to přijde nevhodné, když nevíme, zda muž sám nemá ke „krvavému sexu" odpor. S takovým chlapem ale není něco v pořádku. Je to totiž zcela přirozená věc – a není nic víc sexy než chlap, který miluje milování s vámi, a to kdykoli. Menstruační cyklus vás přece nedělá nečistou! Máme jednadvacáté století! Sex s menstruací jde jednoduše a s grácií zvládnout.

  • Začněte sledovat svůj cyklus

    Autor: iStock
    Dneska jsou aplikace už snad úplně na všechno a menstruační cyklus se tomuto trendu rozhodně nevyhnul. Na mobilu tak můžete sledovat, kde se v ten daný okamžik nacházíte. Aplikace vám řekne i to, jak hormony v tomto stadiu ovlivňují vaše chování a pocity. Ví, kdy jsou vaše plodné dny a kdy budete mít pravděpodobně největší chuť na sex. Není na škodu vědět, co se odehrává s vaším organismem, a možná vám to pomůže s tím lépe pracovat, a to nejen sexuálně!

  • Nestyďte se o tom mluvit


    Autor: iStock
    O tom, jaké jsou vaše touhy, a nejen sexuální, by se mělo mluvit. Pokud váš partner nesdílí stejné nadšení pro sex v tomto období, nenuťte ho, ale normálně si o tom promluvte. Hlavně se neomlouvejte, není za co, máme jako ženy stále tendence se za něco omlouvat. Vysvětlete mu to, vyslechněte jeho názor, buďte empatická a možná přijde k rozumu.

    Podívejte se, jak být sexy i po čtyřicítce:

    Video se připravuje ...
    Sexy i ve čtyřiceti! Podívejte se, jak se fotí smyslné fotografie • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Skočte do sprchy


    Autor: iStock
    Ve sprše je sex během menstruace asi nejpraktičtější, protože se neušpiní povlečení, voda krev rychle odplavuje, a tím pádem se můžete soustředit na to, jak se cítíte, a nemusíte kontrolovat „škody“. Pro ty, kterým krev neimponuje, je tento způsob sexu vlastně tím nejlepším prvním krokem!

    Podívejte se, jaký mají muži vztah k vlastnímu penisu:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají muži vztah k vlastnímu penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Vyhraďte si speciální povlečení na tyto příležitosti


    Autor: iStock
    Každá forma sexu po sobě zanechává jisté stopy. Při běžném jsou stopy téměř neznatelné nebo rozhodně ne tak viditelné jako krvavé stopy. Také proces čištění vám nezabere tak dlouhou dobu. Proto mějte vždy po ruce třeba velkou osušku nebo deku, kterou přehodíte přes postel, když to na vás přijde, a problém je vyřešený!

  • Menstruační disk


    Autor: iStock
    Menstruační disk je pomůcka, která se objevila na trhu nedávno. S boomem menstruačních kalíšků přišla i tato pomůcka. Zasune se do vaginy až na děložní hrdlo a zachytává menstruační krev. Tato pomůcka by měla mít výhodu právě v tom, že s ní jde provozovat běžný sexuální styk, aniž by docházelo ke styku s krví.

  • Udělejte z nevýhod výhody


    Autor: iStock
    Sex během menstruace má mnohé přednosti, a na to je třeba myslet. Sex, vášeň a láska nejsou uspořádané do sloupečků, způsobují chaos a nepořádek. V tom nejlepším slova smyslu přinášejí do běžných kolejí nový život a vítr. Mějte to na paměti a nezabývejte se zbytečnostmi, jako je pár skvrnek. Užijte si to, menstruační sex uvolňuje bolesti, křeče, zkracuje délku krvácení a má mnoho dalších pozitiv. Takže šup na to!

     

Diskuse ke článku
.