Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Všechno, co potřebujete vědět o poloze 69. Není se čeho bát!

4. listopadu 2020 | 06:00

Orální sex je jedna z věcí, které většina lidí miluje, i když jsou takové ženy, které se cítí trochu nepříjemně a stydí se. S tím se dá v případě, že máte šikovného a citlivého milence, pracovat. Také muži milují orální uspokojení, a tudíž se nabízí poloha 69, která by ve stejný čas měla toto potěšení poskytovat oběma zúčastněným.

Jenže tahle poloha také může být trochu neohrabaná, zmatená a může působit nejistě. Mnoho žen se také nedokáže zcela uvolnit, když se musí soustředit na dvě věci najednou. Abyste si byla v této poloze jistá a totálně ji ovládla, mám tu pár drobných tipů.

Milujte své tělo

Poloha 69 je mnohem více o koordinaci a sebevědomí než všechny ostatní polohy. Pokud se k partnerovi otočíte zadečkem, je jasné, co každý bude mít před očima – a je to v pořádku. Také se už konečně smiřte s tím, že vagina nevoní po fialkách, má svou specifickou vůni i chuť a muži ji milují, naučte se to přijmout. Pokud se přes to nemůžete přenést, opláchněte se před sexem ve sprše, ale pouze zvenku, vevnitř je vše v pořádku, příroda si to tak zařídila. Vy sama poznáte, když není něco v normě.

Lízejte všude

Orální sex je právě o tom, že vašim intimním partiím se dostane pozornosti daleko víc než kdykoli jindy. Něžné a vlhké doteky jazykem, a to nejen na klitorisu, ale v celém okolí, jsou zkrátka boží. Stejně tak by se mělo dostat pozornosti i partnerově penisu a okolí. Lízejte, cucejte a sajte. Použijte celou pestrou škálu dovedností a vyhrajte si.

Zapojte ruce

Pokud jste v této sexuální poloze tak, že máte volné ruce, určitě je využijte! Můžete s nimi hladit partnerovi vnitřní stehna nebo je použít k masáži penisu, když si vaše čelisti potřebují trochu odpočinout. Můžete si do dlaní dát trochu lubrikačního gelu a pracovat chvíli rukou, zatímco budete olizovat jeho varlata. Je mnoho různých variant, jak využít kombinaci rukou a úst, buďte kreativní.

Použijte hračky

Pořád jste ještě nezačala s partnerem v sexu používat sexuální pomůcky a stále se snažíte tvrdit, že si jen vy dva sami vystačíte? Je to hrozně romantické, ale říkám vám, jak to jednou vyzkoušíte, bude se vám to líbit. A neznamená to, že mezi vámi už to není jako dřív. Použít se dají vibrátory, womenizery, dilda, anální korálky, anální kolíky... Je toho tolik a stačí si jen vybrat. Mnohé se vám osvědčí.

Vystřídejte různé obměny

Poloha 69 má také různé obměny. Buď leží žena na zádech a nahoře je muž, nebo obráceně. Můžete se přesunout na kraj postele, žena stojí, muž má hlavu přes okraj postele mezi jejíma nohama a ona se ohýbá k němu na postel. Můžete také ležet oba na boku. Najděte si tu svou, která vám bude nejvíc vyhovovat a která vám bude nejpohodlnější.

Podívejte se na video, kde Tarra White radí nejlepší polohy na rychlovku:

Video se připravuje ...
Pornoherečka radí: Jaké jsou nejlepší polohy na rychlovku ve výtahu nebo restauraci • VIDEO: BPŽ