Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Proč nemůžete vyvrcholit stimulací bodu G? Tohle možná děláte špatně

  • 24. září 2019 | 06:00

    Žena je schopna vyvrcholení díky dráždění různých erotogenních zón. Je dokonce několik druhů orgasmů a jedním z nich je ten, který vychází z bodu G. Jenže jeho stimulace se musí nacvičit, a pokud to neděláte tak, jak se má, nebude to fungovat.

    Pokud se za ním budete honit a snažit se to nějak uspěchat, pravděpodobně svého cíle nedosáhnete. Je to tak se vším: trpělivost růže – v tomto případě orgasmy – přináší. Tak pojďme na to!


  • Kde je bod G?


    Autor: iStock

    Těm z vás, které ještě nikdy o stimulaci bodu G nepřemýšlely a ani ho nikdy nehledaly nebo si o tom nic nečetly, pro začátek poradím, jak ho najít. Když ležíte na břiše, nejdete ho na vrchní straně vaginy směrem k bříšku jen pár centimetrů za vaginálním vchodem. Je to u každé ženy jiné, ale v podstatě je to část tkáně, která je velká asi jako mince a má hrubší strukturu. Pokud budete vzrušená, zvětšuje se a nabývá na objemu, jakoby se nalévá krví, a je tím pádem citlivější.

  • Jak ho dráždit?


    Autor: iStock

    Soustavným drážděním bodu G, které ovšem potřebuje čas, většinou permanentně se opakující pohyb a stejný tlak, dochází k velmi hlubokému orgasmu. Tento prožitek se liší od orgasmu, který vznikne drážděním klitorisu. Dráždit lze během penetrace penisem nebo cíleně prsty. Na prsty ovšem pozor, nesmí být používána moc velká síla.

    Podívejte se, které hračky vám pomohou k zaručenému orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Proč se nám chce čurat?


    Autor: iStock

    V oblasti pánevního dna jsou svaly, které nám pomáhají udržet moč. Pokud nejsou dostatečně silné, dochází k inkontinenci. Tyto svaly musí být v relaxační poloze, tedy nezaťaté, abyste byla dostatečně uvolněná a stimulace bodu G vedla k orgasmu. Pokud budete mít svaly zatnuté, těžko se vám to povede. Pokud váš partner při stimulaci prsty moc tlačí na tohle citlivé místečko, může to být až nepříjemné a pocity na močení k tomu patří. To vám signalizuje, že se musíte uvolnit a partner musí trochu ubrat tlak, aby vše pokračovalo tak, jak má.

    Podívejte se, co Tarra White radí ohledně lepšího prožití orgasmu:

  • Zbytečné předsudky


    Autor: shutterstock

    Vše je jednou poprvé, a to přináší nové pocity a pro mnoho z nás jsou takové věci trochu hrůzu nahánějící. Bojíme se, že ztratíme kontrolu, že se stane nějaký trapas. Tohle všechno musíte dostat z hlavy. Je totiž fakt, že drážděním bodu G dochází v mnoha případech k mokrým orgasmům. Je to zcela běžná věc, nemusíte se za ni stydět a muži to většinou milují.

Diskuse ke článku
.