Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Překvapivé důvody, které vám brání v dosažení orgasmu. Budete se divit!

  • 25. května 2019 | 06:00

    A jsme zase u toho neuvěřitelně komplikovaného ženského orgasmu. Ne každá z nás dosahuje orgasmu při každém sexuálním styku. Některé z nás dokonce nedosahují orgasmu nikdy. Někdy jsou důvody, proč se k tomuto slastnému pocitu nedostaly, mnohem závažnějšího charakteru a musí je řešit odborník.

    Mnohdy ovšem nedosahujeme vyvrcholení jen kvůli tomu, že děláme něco špatně. Je spousta aspektů, které na to mohou mít vliv. Možná se budete divit, co všechno za tím stojí.

  • Trávíte většinu dní sezením


    Autor: iStock

    To, že se uvážete k počítači na celý den, má jistě své pozitivní účinky na vaše nadřízené, ale pánevní dno moc nadšené není. Celodenním sezením se totiž zkracují svaly v této oblasti a může to být až bolestivé. To samozřejmě na sexuální život nemá dobrý vliv. Měla byste se zvednout každou půlhodinu nebo alespoň hodinu, a pokud je to možné, zkuste si trochu zacvičit, třeba pár dřepů nebo předklonů.

  • Nosíte podpatky


    Autor: iStock

    Nošení podpatků je elegantní, pokud v nich samozřejmě umíte chodit, a dělají nás vyšší s delšíma nohama, ale také jsou super nepohodlné a jejich nošení má následky nejen na nohy. Dlouhodobé nošení podpatků totiž ovlivňuje bederní svaly a nervy, které se napojují na svaly pánevního dna. Tím opět může dojít k vysílání špatných signálů a blokování vyvrcholení.

    Podívejte se na video s nejlepšími polohami pro vyvrcholení:

    Video se připravuje ...
    Umělec maluje polohy pro nejlepší orgasmus do kávové pěny. Podívejte se, které to jsou! • VIDEO: youtube/Glamour

  • Nedostatečně pijete


    Autor: iStock

    Voda je život a díky dostatečnému pitnému režimu můžete zabránit spoustě zdravotních problémů. Pokud budete tělo dostatečně zavlažovat, předejdete únavě nebo třeba zácpám. Únava nedodává chuť k sexu, ale ještě je tu jeden důvod. Abychom se mohly dostatečně vzrušit a vše probíhalo hladce, naše tkáň nesmí být vysušená, aby dostatečně klouzala. Takže nezapomínejte během dne pít.

  • Bojíte se ztratit sebekontrolu


    Autor: iStock

    Pokud jste v životě naučená, že vše musíte mít pod kontrolou, je pak v posteli těžké se toho zbavit. Pokud se budete bránit ztratit nad svým tělem na chvíli kontrolu a nechat vše tělem proudit volně a spontánně, potom bude hodně těžké dostat se k vrcholu. Snažte se úplně si vyčistit hlavu a nechat slastný pocit, aby vás vedl. Podlehněte mu!

  • Máte nízkou hladinu oxytocinu


    Autor: iStock

    Oxytocin je takzvaný hormon štěstí. Hraje velkou roli při sexuálních hrátkách, kdy se vyplavuje do těla. Pokud ho v organismu nemáte dost nebo není schopen se tvořit, může být dosažení orgasmu obtížnější. Nejčastějším důvodem nedostatku oxytocinu je stres. Pokud jste vystresovaná, musíte si najít čas na mazlení, objímání, doteky, to vše podporuje vylučování hormonu. Stejně jako blízkost člověka vám může hormon štěstí nastartovat i váš čtyřnohý mazlíček.

Diskuse ke článku
.