Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Záhada bodu G! Kde ho najdete a jak ho stimulovat?

  • 22. ledna 2019 | 06:00

    O sexu se s kamarádkou bavíme, pokud na to přijde řeč, a také záleží na tom, jaká je to kamarádka. Konverzace probíhá tak otevřeně, jak nátura naší přítelkyně dovolí. Většinou se ovšem rozebírají milostné eskapády a spíš než náš výkon popisujeme toho dotyčného, se kterým k tomu došlo. Tak řekněte, kolikrát jste třeba s kámoškou mluvila o bodu G?

    Ať si říká kdo chce, co chce, bod G existuje a není to žádná záhada bermudského trojúhelníku. Dodnes ovšem kolují kolem jeho jména pověry a pověsti, které je třeba vymýtit. Tohle jsou ty největší hlouposti, které je třeba uvést na pravou míru.

  • Masturbace je jediný způsob, jak ho najít


    Autor: iStock

    Rozhodně je nutno říct, že masturbace je nejlepší způsob, jak poznat své tělo a jeho erotické a citlivé zóny. Není to ovšem jediná cesta, jak najít bod G. Některé z nás preferují najít si nejdříve cestu samy, ale pokud máte šikovného a trpělivého partnera, můžete se na hledání vydat společně. Většina lidí je totiž mnohem citlivější na doteky druhých než své vlastní, což je logické. Budete-li vzrušena, bod G zduří a je snadnější ho lokalizovat.

  • Na bod G funguje jen jeden způsob stimulace


    Autor: iStock

    Jak již bylo stokrát řečeno, každá žena je unikát a neexistuje jeden způsob pro všechny. Mnohdy to, co jednou funguje i u jedné jediné ženy, nemusí příště fungovat a musí se zvolit opět jiný přístup. Ženské tělo je opravdu nevyzpytatelné. Většinou ovšem můžete najít ten správný klíč k tomu svému, jen je třeba zkoušet a experimentovat.

    Tarra White radí, jak si to udělat sama nejlépe, podívejte se: 

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Triky na to, jak si to udělat sama • VIDEO: BPŽ

  • Stimulace bodu G je úplně jiná než dráždění klitorisu


    Autor: iStock

    Ženská sexualita je stále ještě polem neoraným v mnoha ohledech. Výzkumy, které popisují mužskou sexualitu a funkci penisu, jsou mnohem rozsáhlejší. Dobrá zpráva je, že na výzkumech ženské sexuality se intenzivně pracuje, a to, jak opravdu naše orgány pro potěšení pracují, se postupně odhaluje. Klitoris je mnohem větší orgán než ten malý knoflíček na vrcholku. Od toho se do každé strany táhnou dvě křídla, jež se rozechvívají a poskytují mnohem intenzivnější požitek, který může ovlivnit i bod G – a způsobit tak mnohočetný orgasmus. Stimulaci obou těchto smyslných bodů se meze nekladou.

    Podívejte se na parádní videoklip o vagině:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Squirting je možný pouze orgasmem z bodu G


    Autor: iStock

    Přestože tento jev je opravdu mnohdy způsoben vnitřními orgasmy, není vyloučeno, že ženy, které prožívají silné klitoridální orgasmy, nemohou této skutečnosti dosáhnout. Jak jsme si již řekly, klitoris je mnohem delší, než si myslíte.

  • Všechny ženy mohou zažívat potěšení z bodu G


    Autor: iStock

    Některým ženám může být stimulace bodu G nepříjemná. Mnohdy také neví, jak s pocitem, který to v nich vyvolává, pracovat a nejsou schopny se uvolnit a nemyslet na to, že by se třeba mohly počurat, protože to je mnohdy pocit, který spousta z nás není schopna přejít. Existuje také mnoho žen, které nejsou schopny orgasmus zažít vůbec, a to ani jedinou formu. I toto je důvod, proč se vědci ženským orgasmem tolik zaobírají, protože potřebují zjistit, jestli je možné těmto ženám nějak pomoci.

     

Diskuse ke článku
.