Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mnohonásobný orgasmus není mýtus. Tohle všechno by o něm měla vědět každá žena

  • 5. září 2019 | 06:00

    Orgasmus přináší spoustu skvělých zdravotních benefitů a neměly bychom se o ně připravovat. Smutné bohužel je, že je spousta žen, které ať dělají, co dělají, ne a ne ho dosáhnout. Byly by rády za alespoň jeden obyčejný orgasmus, natož když se řekne mnohonásobný!

    Mnohonásobný orgasmus také není samozřejmostí a některé z nás ho dosahují snáz než jiné, zase je to neuvěřitelně individuální, jak komu pracuje tělo nebo jak kdo s tělem pracuje. Občas se dostaví až s věkem, ale pokud se budeme bavit o několikanásobných orgasmech, jsou jisté věci, které je třeba si uvědomit.

  • Meditační orgasmy


    Autor: shutterstock

    Není to žádný výmysl, meditací opravdu dokážou ženy přivést samy sebe k orgasmu, a čím víc mají vycvičenou mysl, tím jim to jde lépe. Ne nadarmo se říká, že ženský orgasmus je v hlavě. Chce to samozřejmě notnou dávku cviku, nepůjde to hned, ale co se mnohočetných orgasmů týče, můžete meditaci přidat do rituálu masturbace a libovolně propojovat s běžným drážděním, a tím propojit více „tlačítek“, jež vás k mnohočetným orgasmům dostanou.

  • Citlivá ňadra


    Autor: shutterstock

    Mnoho žen má velice citlivé bradavky a prsa celkově. Pouze jejich masáží, používáním různých druhů hlazení, lízání, kousání nebo štípání mohou dosáhnout orgasmu. Hlazení prsou je tak mnohdy jako dálkový ovládač na klitoris. Pokud dosáhnete orgasmu tímto způsobem, pokračujte v dráždění jiné erotogenní zóny a budete se sama divit, co to s vámi udělá.

  • Kouzelný klitoris


    Autor: shutterstock

    Klitoris je základním kamenem orgasmu. Pokud kdokoli kdykoli tápal, jak přivést ženu zaručeně k vyvrcholení, potom je to drážděním klitorisu. Tento úžasný orgán, který nám poskytuje tolik slasti, není jen tím malým knoflíkem na povrchu. Od toho se táhnou dlouhá chapadla dovnitř do těla a orgasmus a vzruchy jsou prožívány a přenášeny právě jimi. Klitoris se dá opět dráždit celou řadou různých technik. Každá žena má nějakou oblíbenou, ale rády se necháme překvapovat.

    Podívejte se, jak snadněji dosáhnout orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Zadní vrátka

    Autor: shutterstock

    Další možnost dráždění, díky které můžeme najít sladké vyvrcholení, je přes anální otvor. Není to pro každého, ale je škoda to nevyzkoušet, protože i tady je neuvěřitelně mnoho nervových zakončení, jejich dráždění v těch, jež jsou ochotny experimentovat a dostatečně se uvolnit, vyvolává slastné pocity a společně s drážděním dalších zón přichází jeden orgasmus za druhým.

    Podívejte se, jak vypadá sex ve dvou minutách:

    Video se připravuje ...
    Sex ve dvou minutách: Co se při milování děje ve vašem těle? • VIDEO: youtube/glamour

  • Bod G


    Autor: shutterstock

    Je tam a je dobré věnovat mu pozornost. Každá z nás ho má opět trochu jiný, menší, vetší, hrubší, citlivější. Jak to má příroda vymyšleno, těžko říct. Jasné je jedno, pokud budete s partnerem nebo sama věnovat tomuto magickému kousku těla čas a lásku, potom poznáte zcela jiný druh orgasmu. Jestliže opět spojíte dráždění této zóny s dalšími, výše popsanými, bude mnohočetný orgasmus na dosah.

Diskuse ke článku
.