Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Branky, body, kokoti: Pozor na velbloudí kopýtko! A kdo chce v srpnu zasunout?

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti:
VIDEO: Karel Dlabač/BPŽ
20. srpna 2019 | 10:00

Představte si, že existují země, kde už zakázali sexistickou reklamu – beztak už nefungovala a nikoho nebavila. Ale nebojte, Česko k nim nepatří. Tady se jí pořád daří skvěle, jak se můžete přesvědčit v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti. 

Na prasáka týdne to tentokrát dotáhl jeden dosud no name pekař a poslanec z Liberce, který se rozhodl vysvětlit světu, jak to mají s pracovní morálkou ženy na mateřské a po mateřské. Jsou líné jako vši, ne asi? Gratulujeme, pane Bláho, a tady máte klíčenku. 

Tu s chutí posíláme i autorům sexistických reklam, blbých článků o znásilnění a velbloudích kopýtkách. 

Křištálová lupa! Nominujete nás? Odkaz přímo ZDE 

Věcí, které nás rozčilují, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Související články
Video se připravuje ...