Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejlepší místa na letní sex! Která z nich už máte na seznamu?

  • 11. července 2019 | 06:00

    Léto je skvělé! Není mnoho lidí, kteří preferují plískanice a zimu před sluncem prozářenými dny. Navíc tohle počasí prostě vybízí k letním dobrodružstvím a láká do přírody a vůbec ven. V létě máme také mnohem větší sexuální apetit, a tohle spojení je magické.

    Jsou letní místečka, kde to k sexu přímo vybízí. Samozřejmě nezapomeňte, že sex na veřejnosti není úplně legální záležitost, proto vybírejte důkladně lokaci, kde se rozhodnete řádit. Schválně, jestli jste to už zkusili na těchto místech...

  • Hammock


    Autor: iStock

    Oblíbené letní lehátko zavěšené mezi dvěma stromy občas může být trochu náročné. Udržet balanc dělá mnohdy problém jen jednomu jedinci, natož dvěma, a ještě v pohybu. Již staří Mayové ovšem dokázali, že je to možné, traduje se totiž, že posvátné sexuální rituály u nich probíhaly právě v hammocku. Zvládnout se dají dokonce všechny možné polohy.

  • Venkovní sprcha


    Autor: iStock

    Na chatě, ale i u rodinných domků si už spousta lidí vybudovala venkovní sprchu, která v letních měsících osvěží a která mnohdy, pokud je plněna dešťovou vodou, ušetří i pár korunek. Dá se ale využít k sexy vodním hrátkám! Když si během horkého dne přijdete zchladit rozpálenou kůži a voda začne smáčet vaše křivky, může to být impulzem pro vašeho partnera. Ten pohled ho tak vzruší, že se neudrží a skočí za vámi.

    Podívejte se na vtipné video:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Stan


    Autor: Shutterstock

    Od dob, kdy jsme jako děti jezdili pod stan, se hodně změnilo. Dnes se můžete vybavit takovým způsobem, že budete pod stanem skoro jako v pětihvězdičkovém hotelu. Takovému druhu kempování se říká glamping, je to spojení dvou slov: glamour a camping. V takhle vytuněném stanu, který pořád stojí v přírodě a z nějž se můžete dívat na hvězdičky (takže romantika je na dosah ruky), se milování promění v nezapomenutelný zážitek.

  • Auto


    Autor: iStock

    Auto je nádherný prostředek, který vás ve dnech volna může vézt na skvělé výlety... Je jedno, jestli je to k vodě, do hor nebo zkrátka tam, kam vaše duše zatouží. Do auta se můžete schovat před zvědavými zraky okolí a taková rychlovka na zadní sedačce není vůbec špatný nápad. V dnešní době obytných aut je sex v pohodlí vlastního auta úplný luxus.

    Co si o sexu v autě myslí Tarra White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Jak na sex v autě s pikantní osobní zkušeností • VIDEO: BPŽ

  • Balkon


    Autor: iStock

    Balkon může být dalším místem, kde si s partnerem můžete užívat teplých letních dní či nocí, záleží samozřejmě na tom, kde bydlíte. Noční temno skryje spoustu věcí, a tudíž i v paneláku můžete nakonec provozovat sex. Výhled během akce je jedním z bonusů a to, že vás přece jen může někdo zahlédnout nebo zaslechnout, je dost vzrušující pocit. Pokud máte balkon, nebo dokonce terasu u vlastního domu, pak si tu můžete užívat i přes den, aniž byste někoho pohoršovali.

  • Loď


    Autor: iStock

    Čím větší loď, tím větší pohodlí, to je jasná věc. Také je to mnohem stabilnější. Sex zvládnete i na pramici, když na to přijde, nebude to tak pohodlné, ale zvládnout se to dá, pokud nedokážete udržet své choutky na uzdě. V létě je také velmi populární půjčovat si lodě na plavbu nejen po jezerech, ale také kolem ostrovů ve vzdálenějších destinacích. Na moři jste pak sami a v tom případě si můžete užívat, jak je libo.

Diskuse ke článku
.