Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děti jsou radost? Tyhle fotky vás vyvedou z omylu!

3. července 2019 | 06:00

Máte děti? A pamatujete si ještě na dny, kdy jste chodili spát po půlnoci a netušili, jak vypadá život těch, kdo vstávají v pět ráno? Teď už v tom nejspíše máte jasno. Přinášíme vám galerii rodičů, kteří jsou na tom nejspíše podobně jako vy. Fotky z pařeb nahradily na jejich sociálních sítích fotky s dětmi, které víc než jiné ukazují, že rodičovství je drsnější než většina mejdanů. 

V životě přijde chvíle, kdy svůj oblíbený drink vyměníte za hrnek s kafem, večírky a vyspávání za noční vstávání a permanentní kruhy pod očima. Ano, hádáte dobře, tahle životní fáze nastává s příchodem potomků. 

Tímhle složitým obdobím si musí projít snad každý rodič. Přesvědčit se o tom můžete na následujících fotografiích. Rodiče ze solidarity fotí život, jak vypadal před dětmi, a život poté, co přišly na svět. A je to trochu tragikomické!

Všechny fotky má na svědomí jeden vtipný táta Mike Julianelle, který píše zábavný blog s názvem Dad and Buried. To on vyzval rodiče, aby posílali fotky, jak vypadali před dětmi a jak je děti zničily a zmordovaly.

Přišlo mu to velice zábavné. A zřejmě i ostatním rodičům. Fotky se hromadily a vznikla tahle neuvěřitelná sbírka stovek snímků. My vám ukážeme část v naší galerii. Na všechny se pak můžete podívat na instagramovém účtu @Gottoddlered

Mike má sám dvě děti, takže přesně chápe všechny ty rodičovské útrapy. "Vždycky jsem sdílel memy, které ukazovaly, jak děti zničily věci, jak vypadá jejich pokoj a tak dále. A pak mě napadlo ukázat svou tvář, jak jsem vypadal před tím, než jsem se stal rodičem, a jak vypadám poté. A to byl vážně skvělý nápad," říká Mike, kterému teď chodí další a další fotky vtipných rodičů. Dobré vědět, že v tom nejste sami! 

Autor: red