Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hledáte lásku přes mobilní aplikace? Tyhle fotky odradí každého!

  • 23. května 2019 | 06:00

    V mobilních aplikacích, které slouží k tomu najít si partnera nebo partnerku pro vztah nebo třeba jen krátkodobé potěšení, jsou nejdůležitější fotografie. Víte sama dobře, že i vy se díváte na jeho fotky a necháváte jeho osobnost působit přes ně, než se o něm dovíte cokoli jiného.

    Kolikrát jste seděla v baru s kamarádkami a bavila se nad tím, jaké fotky si jistí muži dokážou dát na svůj profil. Je to až neuvěřitelné! Právě proto byste se měla zamyslet, než si do galerie nasázíte některé fotky sama. Tenhle výběr prý odradí každého muže a vy budete zoufalá, že se vám nikdo neozývá.

  • Sluneční brýle


    Autor: iStock

    Sluneční brýle jsou skvělým módním doplňkem, který rozhodně nesmí chybět žádné ženě. Nejenže jsou velmi praktické, ale jsou také stylové. Pokud vyberete do svého profilu jen fotky s brýlemi na očích, je to ale problém. Jistě jste si už všimla, že když půl obličeje zakrývají brýle, vypadá mnohdy člověk úplně jinak, než když je sundá. Nikdo nechce kupovat zajíce v pytli.

  • Skupinové fotky


    Autor: iStock

    Jistě, na skupinové fotce ukazujete, že jste společenský typ a máte kamarád(k)y. Pokud jsou ale všechny vaše fotky mezi kamarády, pak je to pro muže dost matoucí. Neví přesně, na koho se má soustředit. Aplikace tohoto druhu jsou o tom rychle zaujmout a ne z toho dělat bojovku.

    Podívejte se na video o nejlepších polohách na orgasmus:

    Video se připravuje ...
    Umělec maluje polohy pro nejlepší orgasmus do kávové pěny. Podívejte se, které to jsou! • VIDEO: youtube/Glamour

  • Jedna fotka


    Autor: istock.com

    Vždycky máte možnost volby více fotografií v galerii. Jedna je úvodní, ta je samozřejmě nejdůležitější, protože ta zaujme. Zbytek je na doplnění, které je také dost důležité. Na každé fotce člověk vypadá trochu jinak a tím si děláme obrázek o tom, jak vypadá ve skutečnosti. Muži jsou velice vizuální tvorové, takže jedna jediná fotka jim prostě nebude stačit.

    Podívejte se na vtipný videoklip o vagíně:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Rozmazaná fotka


    Autor: iStock

    Dnešní technologie už jsou tak vyspělé, že v každém telefonu je foťák, kterým dokážete pořídit ostrou a jasnou fotku. Pokud se budete prezentovat obrázky, jež jsou rozmazané nebo nečitelné, budou to další body dolů a nikdo si je nebude chtít prohlížet. Nikdo nebude chápat, proč jste si vybrala zrovna tuhle fotku!

  • Pouze hlava


    Autor: iStock

    Muži jsou, jak jsme si již řekli, zaměřeni hodně vjemově a vizuálně, proto jim nebude stačit, když dáte do galerie pouze obrázky vašeho obličeje nebo od ramenou výš. Je dobré jim ukázat alespoň náznak postavy a celkově vašich ženských křivek.

  • Bizarní fotky


    Autor: iStock

    Těžko říct, zda je to záměr, nebo to třeba jen úplně náhodou někteří lidé vloží mezi fotky v galerii. Jako třeba fotku chodidel. Je to náznak foot fetiše, nebo si třeba dotyčná myslí, že nohy jsou její silnou stránkou? Těžko říct, ale fotkám tohoto typu se také pro jistotu vyhněte.

     

Diskuse ke článku
.