Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajemství ženské masturbace: Tipy, které by se měl naučit i váš muž

1. července 2022 | 05:00

Jak co nejlépe na masturbaci? Když přijde na sebeuspokojování, většina z nás má jistou vlastní techniku, která je dovede do slastného cíle vždycky a zaručeně. Co takhle vyzkoušet něco nového?

Ať už jste unavená nebo máte jen chviličku čas, vaše naučená rutinka má vždycky úspěch a je to raz dva. Časem ale vše, co se nemění, trochu zevšední, i když je to jinak praktické. Zkuste těchto pět tipů, které by vám mohly pomoci vyhnout se stereotypu při masturbaci!

Vyzkoušejte jinou techniku

Pokud jste zvyklá pohybovat prsty přes klitoris diagonálními pohyby ze strany na stranu, potom stačí jen změnit směr a zkusit to tentokrát shora dolů. V rozmanitosti a hravosti je krása sexu, zkuste se trochu poškádlit tím, že budete kroužit kolem klitorisu v kruzích, ale nebudete se ho dotýkat úplně. Nervová zakončení budou stále drážděna a vybuduje to slastné napětí!

Investujte do hračky

Pokud jste doposud k uspokojování používala pouze své prsty, potom je možná na čase, abyste si na pomoc vybrala nějakého šikovného pomocníka. Tím mám samozřejmě na mysli věrného sluhu, který bude čekat na svou chvilku pokaždé, když budete potřebovat. Většina žen musí stimulovat klitoris k dosažení orgasmu a výrobci erotických pomůcek to dobře vědí. Stačí se podívat do jejich nabídky a vybrat si  takového pomocníka, který vám padne do oka.

Znásobte své vzrušení

Orgasmus vychází ze vzrušení, a ne naopak. Tudíž bychom se měly naučit, jak vzrušení znásobit, a tím snáze potom hledat cestu k vyvrcholení. Vzrušení přichází v okamžiku, kdy jsme uvolněné, házíme za hlavu starosti všedních dní a vnímáme jen samy sebe. Můžete si tedy třeba napustit teplou vanu, zapálit svíčky, nalít si sklenku vína a pustit si hudbu, kterou máte ráda. Všechny vaše smysly a receptory jsou důležité a díky nim můžete zvyšovat své vnímání a vzrušení. Naučíte-li se uvolnit se, bude orgasmus snazší nejen při masturbaci.

Změňte polohu

Většina žen masturbuje v poloze na zádech. Je to pohodlné. Ovšem jakmile si najdete ten nejúčinnější způsob, jak dosáhnout orgasmu, polohu většinou nikdy neměníte. Kdybyste zkusila lehnout si na břicho a našla byste si třeba něco, o co se můžete třít, bude na klitoris doléhat celá váha vašeho těla, a můžete tak zažít trochu jiný druh vyvrcholení. Také zkuste jiné místnosti než ložnici, třeba koupelnu – sprchu nebo vanu.

Použijte lubrikační gel

Lubrikační gel je kouzelník, který dokáže sexuální hrátky přivést na jiný level. V dnešní době existují i takové, které vaše intimní partie prokrví a budou působit na ně tak, že orgasmu dosáhnete snadněji, ale váš prožitek bude intenzivnější. Pamatujte na to, že pokud používáte takovéto sexuální pomůcky, je bezpečnější použít gel na vodní bázi.

Chystáte se koupit si první erotickou hračku? Video vám poradí:

Video se připravuje ...
Jak si vybrat svou první erotickou pomůcku a na co si dát pozor • VIDEO: Adam Balažovič/bpž