Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Osm mužů se svěřilo, jaký byl jejich nejúžasnější orgasmus

  • 20. března 2018 | 06:00

    Která žena by netoužila po tom, aby na sex s ní její partner nedokázal zapomenout? Aby to, co zažil, zůstalo v jeho hlavě jako ten nejžhavější zážitek a ona v jeho očích byla nepřekonatelnou milenkou? Přinášíme ty nejerotičtější vzpomínky několika mužů, kteří se o ně neváhali podělit. Skvělá inspirace!

  • Rychlovka s kolegyní

    Sex v kanceláři?
    Autor: iStock.com

    Bylo to bleskové, divoké, živočišné, nečekané – rychlovka s kolegyní přímo v opuštěné kanceláři. Seděl jsem na židli a ona na mně nespoutaně rajtovala. Nejlepší ze všeho pak bylo, když se otočila čelem vzad a já mohl při akci pozorovat její dokonalý zadek, a při tom jí ještě jednou rukou pohodlně dráždit klitoris a zároveň ji druhou rukou pevně přidržovat za boky. Trvalo to pár minut, ale vyvrcholení bylo tak silné, že na to v jednom kuse myslím už tři roky.

    Aleš, 33

  • Černý overal jako rozbuška vášně

    Černý overal a vášnivý sex
    Autor: iStock.com

    Bývalá přítelkyně byla v otázce sexu vždy spíše zdrženlivější, na nějaké experimenty nebo divočiny ji moc neužilo. Jednou mi ale připravila dokonalé překvápko. Dorazil jsem večer domů, má milovaná ležela připravená na posteli, na sobě sexy černý overal, podvazky, boty na jehlách a rudá rtěnka. Nechala mě šokovaně dojít až k sobě a jediné, co řekla, bylo: „Dělej si se mnou, co chceš, naplácej mi, buď zvíře, ale budu se bránit!“ Působilo to jako rozbuška, vášnivější sex a intenzivnější orgasmus jsem nezažil.

    Daniel, 29

  • Ať se mi vydá na milost a nemilost

    Sado-maso
    Autor: profimedia.cz

    Nejbouřlivější orgasmus zažívám spolehlivě při hrátkách, kdy si mohu se ženou dělat, co se mi zachce. Vzrušuje mě, když je mi zcela oddaná, vydaná na milost a nemilost, vyžaduje drsnější zacházení, tahání za vlasy, štípání, pouta… A pak si na závěr nad ni kleknu a ona mi to udělá pusou, bezmocná, za ruce stále připoutaná k posteli.

    Jaromír, 40

  • Přivázala mě!

    Milenci
    Autor: iStock.com

    Jednou jsem přítelkyni přesvědčil, aby mě přivázala za ruce pomocí dvou kravat k pelesti postele. Nemyslel jsem si, že se mi to bude líbit, jen jsem si chtěl vyzkoušet na vlastní kůži ten pocit. Neuvěřitelně to ale vzrušilo nás oba, stala se z nás doslova zvířata a vyvrcholili jsme současně. Byl to pro oba ten nejsilnější orgasmus. Dokonalé!

    Pavel, 42

  • Ten úplně první!

    Milenci
    Autor: iStock.com

    Nejlepší orgasmus? Určitě ten úplně první, který jsem prožil nikoli během své pravidelné večerní masturbace, ale při milování s tehdejší přítelkyní. Bylo to tak jiné, trochu zbrkle rychlé, ale nezapomenutelné. Třásl jsem se po celém těle ještě několik minut potom.

    Lukáš, 28

  • Sex v autě

    sex
    Autor: shutterstock

    Na to si pamatuji naprosto přesně. Sex na zadním sedadle auta na parkovišti s úplně neznámou holkou, se kterou jsem se poznal večer předtím na letním hudebním festivalu. Nevím, jestli se na síle toho prožitku podepsalo to, že jsem byl v té době již dlouho ve stavu sexuální abstinence (takže patřičně nažhavený), nebo fakt, že nás mohl kdykoli kdokoli přistihnout a vidět, co provádíme. Ta představa mě rajcovala k zbláznění, přiznávám.

    Martin, 35

  • Když mi dráždila anální otvor

    sex
    Autor: shutterstock

    Bude to znít asi šíleně, ale nepřekonatelný orgasmus jsem zažil, když mě během běžné soulože moje přítelkyně naprosto nečekaně začala dráždit kolem análního otvoru a zakončila to tím, že mi strčila velmi jemně prst do zadku. Šílené, explodoval jsem, jinak to popsat nejde. Od té doby na tuto praktiku nedám dopustit.

    Filip, 44

  • Bouřlivý orgasmus po odříkání!

    Autor: iStock

    Když jsme já a má současná žena spolu začali bydlet, vymýšleli jsme si různé sexuální hry a provokace. Jednou jsme se takto dohodli, že celý týden nebude sex. Tedy přesněji řečeno, že nesmí dojít k orgasmu ani u jednoho z nás, mazlení, hlazení, dráždění a dotyky, vše je povoleno, ale bez velkého finále. Flirtovali jsme, provokovali se a opravdu jsme se snažili navzájem „mučit“. Když lhůta vypršela a nastal ten správný čas, šli jsme na to tak tvrdě, až nás všechno bolelo. Ale stálo to za tu extázi!

    Honza, 37

     

     

Autor: sip
Klíčová slova:  sex, vztahy, láska, polohy, orgasmus, muži
Diskuse ke článku
.