Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají muži vztah k vlastnímu penisu?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
11. března 2017 | 06:00

Říká se, že penis je mužovou chloubou. Někdy si my ženy myslíme, že jsou jím posedlí, poměřují si ho s ostatními muži a doufají, že ten jejich je nejlepší. Sexkoučka Julie Gaia Poupětová mi objasnila, jaký je doopravdy vztah mezi mužem a jeho přirozením.

„Budu mluvit obecně, není to však pravidlo, které lze použít paušálně, ale řada mužů má k penisu vztah, jako kdyby to byl zaměstnanec ve firmě, který dostává výplatu. Má dělat to, co se mu řekne, a podávat výkon. Občas s klienty, kteří řeší problémy s erekcí, ale u kterých nevíme přesně, kde je zakopaný pes, děláme takové zajímavé cvičení, kdy se dostávají do situace, že s penisem mluví, jako by byli dva kamarádi, kteří sedí na pivu v hospodě. Nebo jako partneři ve stejné firmě, kde mají stejný podíl. Ptám se jich, jak by spolu mluvili v takové situaci. Rozhodně ne takto: dělej, makej, proč nestojíš, musíš zabrat,“ popsala nám situaci sexkoučka.

„Když se říká, že má penis svou hlavu, tak na tom něco je. On skutečně funguje v trochu jiných částech mozku a je důležité s ním komunikovat jinak. Mnohdy muži uplatňují různé finty jako myslet na tchyni nebo na fotbal a podobné blbosti. Takové praktiky jim rozhodně neumožňují lepší komunikaci s vlastním genitálem.“