Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Venušiny kuličky pro pokročilé aneb další krásky z dílny Anny Marešové

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev/BPŽ
3. listopadu 2016 | 06:00

Annu Marešovou jistě vy, které čtete mou rubriku nebo se zajímáte o sexy erotické pomůcky, musíte znát. Její Venušiny kuličky uchvátily už vysokoškolskou porotu, když na nich Anna postavila svou absolventskou práci. Od těch dob mají už třetí následovnice.

„Tato varianta má sto dva gramů a baví mě na nich přesně to, že s těmito kuličkami seriózně posilujete svaly pánevního dna. Na to jsme se opravdu soustředili a Julie Gaia Poupětová, která testovala deset prototypů, podle toho vybrala ten vítězný,“ objasnila nám Anička Marešová postup vzniku Noir edice. Deset prototypů se lišilo nejen ve váze, ale i v různém umístění vibrující složky.

Erotické pomůcky jako činky? Proč ne

Základní model těchto kuliček pro pokročilejší dámy, které mají již s posilováním pánevního dna Venušinými kuličkami zkušenosti, má černou barvu – a podle ní název Noir. Anička nám vysvětlila, jak k pojmenování došlo. „Říkala jsem si, že když jsou kuličky už takhle těžké, je to v podstatě jako činka, a ty bývají černé. Také jsme dotáhli veškeré detaily i vymazlili krabičku, takže je to celé takové ňuf,“ smála se designérka, která kuličky představila v rámci Designbloku.