Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

6 žen přiznalo, proč předstírají orgasmus

  • 12. března 2016 | 06:00

    Statistiky ukazují, že předstírání orgasmu není ojedinělým úkazem, ba naopak. Celých šedesát procent žen přiznalo, že v životě někdy předstíraly orgasmus. Proč to vlastně děláme – vždyť je to úplně nelogické a samy sebe tím šidíme? Chceme tím jen vyhovět partnerovi? Možná je to tím, že sex za moc nestojí! Abychom se dostaly k podstatě věci, zeptaly jsme se šesti žen, co je k takovému předstírání vede.

  • Kamila: Chci se vyspat

    Autor: shutterstock
    Je to asi hrozné, ale občas předstírám orgasmus jen proto, abych se mohla vyspat. Jsem strašně unavená a mnohdy jediné, na co myslím, je spánek. Když se s manželem milujeme, on se neudělá dřív, dokud se neudělám já. To je jindy velké plus, ale občas nemám chuť ztrácet drahocenné minuty spánku čekáním na vlastní orgasmus, a tak ho předstírám.

  • Kristýna: Chci partnerovi udělat radost

    Autor: shutterstock
    Ne pokaždé jsem psychicky nebo fyzicky schopna dosáhnout orgasmu. Předstírám ho, protože chci partnerovi udělat radost, chci, aby se cítil spokojeně a nedělal si žádné starosti. Mně osobně to nijak nevadí, když mám sex bez vyvrcholení, ale přestože vím, že by si to asi nebral osobně, kdybych mu řekla, že mi to dneska nepůjde, raději vše předstírám a pak se přitulím a usínám mu v náručí s pocitem, že je spokojený.

  • Martina: Protože to byla nuda

    Autor: shutterstock
    Předstírala jsem orgasmus jenom jednou. Bylo to s mužem, na kterém mi záleželo, ale v posteli jsem zjistila, že je hrozně nudný, a vůbec mě to s ním nebavilo. Chtěl dosáhnout společného orgasmu a mně už se potom, co jsme prošli předehrou a vystřídali několik poloh, chtělo spíš spát. Říkala jsem si, že předstírání orgasmu bude milosrdnější než fakt, že mi nemůže dát to, co potřebuji, abych ho byla schopna dosáhnout doopravdy.

  • Alice: Orgasmu jsme nemohla dosáhnout

    sex
    Autor: shutterstock
    Do dvacátého pátého roku života jsem nebyla schopna vyvrcholení s mužem, tak jsem ho předstírala. Měla jsem špatné zkušenosti hned v začátku, protože jsem se zamilovala do muže, který měl agresivní sklony. To na mně zanechalo následky, které jsou už v současné době naštěstí vyřešeny, ale dlouho jsem se s tím potýkala a to mi komplikovalo situaci.

  • Diana: Potřetí mi to nešlo

    Orgasmus
    Autor: shutterstock
    Stalo se to pouze jednou, na vysoké škole a na sex došlo vlastně jen třikrát. Byl to sex na jednu noc, takže během toho jsme dali tři čísla. Musím dát tomu klukovi nějaký kredit: dvakrát jsem měla orgasmus, který jsem nepředstírala, ale potřetí jsem to prostě necítila. On se hrozně snažil a nechtěl vyvrcholit dřív, než budu já. Tak jsem si řekla, že bude lepší, když to zkusím předstírat. Stačilo prohloubit dýchání, trochu zavzdychat a bylo to.

  • Adriana: Aby byli muži spokojení

    Autor: shutterstock
    Předstírala jsem mnohem víc, když jsem byla mladší. Na vysoké škole, když jsem hodně randila. Cítila jsem se dobře, když jsem se líbila mužům a oni byli spokojení. Nikdy jsem se necítila provinile nebo špatně kvůli tomu, že jsem něco předstírala.

Diskuse ke článku
.