Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co dělat s druhou ženou při švédské trojce? Už jste to zkusila?

  • Švédská trojka vás může děsit, protože jste ještě nikdy neměla sex se ženou.
    21. listopadu 2015 | 06:00

    Rozhodla jste se, že sobě a svému partnerovi zpestříte sexuální život tím, že přizvete k vám do ložnice třetí osobu, a to ženského pohlaví? Může to být samozřejmě skvělý zážitek. Jste si jistá, že to chcete? A chce to i váš partner? A tušíte, co máte v takové situaci vlastně dělat s tou druhou ženou?

  • Strach z trapné situace

    Autor: shutterstock
    Je úplně normální, že vám trochu nahání strach dostat se do postele s druhou zcela nahou ženou, protože na rozdíl od vašeho partnera nemáte s ženským tělem žádné sexuální zkušenosti. Každá neznámá může člověka rozhodit. Pokud si ovšem uděláte solidní plán útoku, pak by mělo být vše v pořádku. 

  • Vyjasněte si, co očekáváte

    Autor: shutterstock
    Intimitou může totiž každý nazývat něco jiného. Nemusí to znamenat orální sex, použití prstů, nebo dokonce ani líbání. Bylo by dobré, abyste si tedy na začátku, než se věci začnou hýbat, vyjasnily, co vám je či není příjemné. Je možné, že to vlastně ani netušíte. Pak to také raději předem řekněte. To, že během sexuální seance změníte názor a budete mnohem otevřenější věcem, které jste původně zavrhla, je v pořádku. Komunikace by měla probíhat po celou dobu aktu. 

  • Připravte atmosféru

    Autor: Shutterstock.com
    Stejně tak jako vy, i ta druhá žena může být nervózní. Snažte se držet atmosféru pokud možno hravou. Můžete začít svlékacím pokrem nebo jakoukoli hrou, která má lehce erotické prvky. Dát si společnou koupel – cokoli, co uvolní atmosféru. Použijte komplimentů, řekněte jí to, co byste ráda slyšela vy. Také je důležité, aby věděla, že jste v pohodě ohledně toho, že ona bude ta druhá, která si bude vyměňovat intimnosti s vaším přítelem. 

  • Pokud jste natěšená, ale pořád strašně nervózní, zkuste toto: pomalý začátek

    Autor: shutterstock
    Začněte líbáním. Ženy mnohdy potřebují opravdu dlouhou dobu, než se uvolní a připraví na to, že je čeká tenhle zcela nový zážitek. Líbáním a hlazením nemůžete nikdy nic zkazit. Můžete se postupně, když se trochu rozehřejete, dostat k dotýkání a prozkoumávání jejích křivek přes šaty. Až budete připravená, můžete začít věci pomalu odkládat. 

  • Jděte postupně odshora dolů

    Autor: shutterstock
    Na hlavě je spousta nervových zakončení, jejichž masírováním se do těla dostávají příjemné pocity, které do krve posílají endorfiny. Postupně od hlavy přejděte k pažím, k méně známým erotogenním zónám a zápěstím. Promasírujte jí dlaně a rozevřete její prsty, jako byste jí rozevírala nohy, a jazykem ji drážděte mezi prsty. 

  • Pokud jste absolutně připravená, vzrušená, ale nejste si úplně jistá, co dělat: začněte ve vaně

    Autor: shutterstock
    Vana může být perfektním začátkem vašich společných hrátek ve třech. Muži se pohledem na dvě koupající se ženy vzruší jedna dvě. Vy se zatím můžete navzájem seznámit se svými těly. Rozsviťte si svíčky, dejte si do vody bublinky. Pokud máte po ruce sprchu, určitě je to příjemný nástroj k tomu, navzájem se pod vodou nebo nad ní pomocí vodního proudu dráždit a vzrušovat. 

  • Začněte nasucho

    Autor: shutterstock
    Zatímco jste ještě zcela oblečené nebo už ve spodním prádle, položte ji na postel nebo gauč a pomaličku si na ni vlezte. Masírujte jí prsa, líbejte ji nebo vezměte její ruku a vložte si ji mezi nohy, aby viděla, jak moc vás společné hrátky vzrušují. Schválně, jak dlouho to vydržíte, než ze sebe všechno oblečení strháte. 

  • Použijte prsty

    Autor: shutterstock
    Tahle disciplína, pokud ji budete dělat úplně poprvé, vás může pěkně vzrušit. Bude to pro vás nový zážitek, dotýkat se jiné ženy v intimních partiích. Dejte si načas a prsty pěkně prozkoumejte celou její vaginu. Teplota a vlhkost, které ucítíte u někoho jiného než u sebe, vás překvapí. 

  • Pokud jste připravené na všechno a nebojíte se toho: orální sex

    Autor: shutterstock
    Pokud se dostanete k orálnímu sexu jako první, je jasné, že ta druhá už bude vědět, jak se to líbí vám a jaká jsou vaše citlivá místečka, protože jste je na ní už vyzkoušela. Rozhodně doporučujeme chvilku ji napínat a nezačínat drážděním klitorisu. Nejdříve si s ní trochu pohrajte. Jestli jste dostatečně hravé a otevřené novým věcem, zkuste dámskou 69. 

  • Přineste si hračky

    Video se připravuje ...
    Bičíky, roubíky a pouta • VIDEO: Adam Balažovič
    Pokud jste už obě dostatečně nažhavené, je jasné, že váš partner už je úplně v sedmém nebi. Přineste svou sbírku hraček. Můžete se dráždit navzájem nebo na střídačku, je to přece úplně jedno a záleží na náladě. Váš partner vám při tom bude jistě rád asistovat. 

Diskuse ke článku
.