Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

7 nových způsobů, jak dojít k orgasmu s vibrátorem

  • Na vaše partnerské sexuální menu zařaďte hrátky s vibrátorem
    19. listopadu 2015 | 06:00

    Pokud vibrátor už doma máte, tak jistě víte, jak s ním uspokojit své potřeby, a vytahujete ho právě v okamžiku, kdy je jeho služeb třeba. Ovšem všeho se dá jednou nabažit. Na druhou stranu existují ženy, které se bez použití vibrátoru na vrchol vůbec nedostanou. Pro všechny proto platí: zkuste experimentovat a využijte všechny možnosti tohoto pomocníka!

  • Vyhněte se klitorisu

     

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat vibrátor? Specialistka vám ukáže ten správný pro vás! • VIDEO: Adam Balažovič
    Mnoho ženám dělá obzvlášť dobře, když se nedráždí přímo klitoris, ale všechno kolem dokola. Pokud tedy budete vibrátorem dráždit okolí klitorisu, kroužit kolem něj, ale vůbec se ho nedotýkat, zjistíte, že je to velice vzrušující. Až už budete vydrážděná do nejvyšších možných mezí, zaútočte na klitoris a orgasmus je tu!

     

     

     

  • Ať vás provokuje

    Video se připravuje ...
    Nákup v sexshopu? Ženy se přiznaly, proč se stydí! • VIDEO: Adam Balažovič
    Když si budete s partnerem chtít zpestřit intimní chvilky, dejte mu vibrátor a nechte ho, aby vás jím trochu pozlobil. Když bude pomalinku klouzat vibrujícím robertkem po vašich vnitřních stranách stehen, pomaličku se bude přibližovat k vagině a klitorisu, ale nebude se jich dotýkat, budete za chvilku úpět blahem.

     

     

     

  • Zaměřte se na krk

     

    Video se připravuje ...
    Sexuální revoluce! Česká designérka navrhla převratný typ vibrátoru! Chcete ho také? • VIDEO: Adam Balažovič
    Krk je plný velmi citlivých erotogenních zón. Lehněte si na břicho, uvolněte se a nechte partnera přejíždět po krku vibrátorem. Snadno najde ta nejcitlivější místa. Během chvilky budete připravená na to, aby se hra posunula o značný kousek níž.

     

     

     

  • Spojte síly

     

    Autor: shutterstock
    Není vyloučeno, že byste mohla použít vibrátor také na vašem partnerovi. Předtím než vibrátor použijete na sobě, můžete ho přitisknout partnerovi na perineum, které se nachází mezi řitním otvorem a penisem. Jeho chlouba začne pěkně tuhnout a potom už se můžete dráždit navzájem. Vzájemná masturbace je další milostnou disciplínou, která vás bude bavit!

     

     

     

  • Bradavky v akci

     

    Autor: shutterstock
    Opět si k ruce vezměte svého partnera. Lehněte si na postel a zadeček si podložte polštáři tak, aby vám to bylo pohodlné a aby měl váš partner dostatek prostoru k „práci“. Zatímco on vás bude orálně uspokojovat, vy si vibrátorem přejíždějte po prsou a bradavkách. Uvidíte, že intenzivní vibrace způsobené sexuální hračkou vyvolají mnohem mohutnější vyvrcholení, neboť se spojí dvě dráždivé síly – a země se bude chvět v základech.

     

     

     

  • Bez kontroly

     

    Video se připravuje ...
    Bičíky, roubíky a pouta. Expertka radí, jak je vybrat! • VIDEO: Adam Balažovič
    Inspirujte se trošku Padesáti odstíny šedi a zařaďte do ložnice vzrušující BDSM. Nechte partnera, aby vás jemně přivázal k posteli, a znemožnil vám tak jakoukoli kontrolu a zasahování do nastávajících situací. On vám potom může provádět, co je jen libo. Dráždit vás vibrátorem po celém těle. Vzrušující je to z obou pohledů. Pokud na vás ještě použije pásku na oči, bude vnímavost ještě o to intenzivnější.

     

     

     

  • Poloha zezadu s malou obměnou

     

    Autor: shutterstock
    Budete potřebovat vibrátor určený na vnější stimulaci klitorisu. Lehněte si na břicho a vibrátor umístěte pod sebe. Jeho vibrace vás budou krásně vzrušovat. Až budete připravena a budete vědět, že nastal ten správný čas, povolejte svého partnera, který do vás pronikne zezadu, zatímco budete stále ležet na břiše. Tato poloha od vás nevyžaduje žádnou velkou aktivitu, tak jen ležte a užijte si tu jízdu.

Diskuse ke článku
.