Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Erotická mapa ženského těla aneb kde se správně dotýkat

14. dubna 2024 | 06:00

Žena touží podlehnout útoku šikovných prstů, chtivých rtů a zvídavého jazyka svého partnera. Každý centimetr, každý milimetr jejího těla v napětí očekává, až se dotkne těch správných míst. Která to jsou? Tohle je návod, který potřebují vaši partneři! 

Oblast kolem očí
Dlouze se dívejte, pak zlehka líbejte citlivou pleť očních víček, zapojte také konečky svých prstů. Jemně přejíždějte svými řasami její. Cítíte, jak se začíná chvět?
Vzrušivost: 50 %

Uši
Neopomíjejte jedno z nejerotičtějších míst! Šeptejte do nich, zhluboka vydechujte, líbejte a zapojte jazyk. Můžete se pustit hlouběji, ale opatrně!
Vzrušivost: 70 % 



Ústa
Dejte si na čas, než se s jejími nedočkavě se nabízejícími rty spojíte. Zaměřte se na koutky, pohrávejte si s každým rtíkem zvlášť a špičkou jazyka prozkoumejte část mezi zuby a dásní. Potom nečekaně vnikněte hluboko do úst své partnerky.
Vzrušivost: 85 %

Nos
Když jemně přejedete po linii ženského nosu svým, dočkáte se velmi příznivé odezvy. Kromě jiného partnerce naznačíte svou oddanost, kterou toto gesto symbolizuje!
Vzrušivost: 40 % 

Podívejte se na důvody pro a proti sexu s kamarádem:

Video se připravuje ...
Sex s kamarádem • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)


Krk
Prohlubeň na krku nejdříve líbejte jen tak na oko, teprve potom přejděte do prudkého polibkového útoku! Věnujte se celé linii šíje, dýchejte na ni, špičkou jazyka přejíždějte od konce klíční kosti až k ušním lalůčkům. Vytvoříte erotické napětí, které může vygradovat jemným kousnutím.

Vzrušivost: 80 %

Linie ruky a dlaň
Přejeďte její linii ruky svým obličejem, věnujte polibky podpaždí a zaměřte se především na dlaň. Obsahuje přes čtyřicet tisíc nervových zakončení! Poctivě se věnujte každému prstíku, olizujte dlaň a jemnými krouživými pohyby i zápěstí.
Vzrušivost: 60 %

Prsa
Přesně tudy proudí život a i vy se na něj můžete napojit! Cokoliv vymyslí vaše ústa, jazyk a zuby, bude vzrušující! Jemně přitlačte, klidně si s citem kousněte, neodbydete-li jednu z nejcitlivějších částí ženského těla, v cíli si budete moci vybrat tu nejsladší odměnu.
Vzrušivost: 82 %



Linie pasu a kříž
Projděte se zlehoučka svými ústy po zadní linii pasu a zakončete svou cestu kolečkem na zádech v místech kříže. Cítíte ty záškuby, které probíhají celým tělem vaší partnerky?
Vzrušivost: 75 % 

Zadek
Nemusíte ho urputně líbat, i když se váš jazyk přesně mezi půlkami může stát skutečnou pozvánkou k rozkoším! Na zadeček také nikdy nezapomínejte. Postačí, když ho pevně stisknete a promačkáte.
Vzrušivost: 60 % 

Podívejte se na film o klitorisu a názoru na něj během dějin:

Video se připravuje ...
Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube


Vnitřní linie stehen a podkolenní jamka
Stejně jako u ruky přejíždějte celou linii vnitřního stehna svou tváří. Už jste velmi blízko, ale co ještě okusit nečekaná kouzla podkolenní jamky? Prochází zde velké cévy a nervy, proto je to oblast velmi citlivá. Vlhkými polibky zaručeně proženete další vlnu vzrušení celým jejím tělem.
Vzrušivost: 65 % 



Chodidla
Chodidla jsou podobnou branou k rozkoším jako uši. Tělo se tady pojí k zemskému povrchu pomocí sedmi a půl tisíce nervových zakončení! Ve východní filozofii reprezentuje každý bod na chodidle nějakou část nebo orgán těla. Pohlavní orgány mají nervové zakončení na vnější straně nohy v oblasti pod kotníkem. Místo jemně líbejte, masírujte a kružte kolem kotníku směrem vzhůru.
Vzrušivost: 64 %

Klitoris a vagina
Vydechněte svůj horký dech přímo do jejího lůna. Pokud jste postupoval opravdu poctivě bod za bodem po mapě slasti, potom už nebude dlouho trvat a vaše partnerka prožije možná ten nejintenzivnější orgasmus v životě. Vychutnejte si ale ještě chvilku její nedočkavost a pohrajte si s ní!
Vzrušivost: 100 %