Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuální revoluce! Česká designérka navrhla převratný typ vibrátoru! Chcete ho také?

Video se připravuje ...
Seznamte se s novinkami na erotickém trhu.
VIDEO: Adam Balažovič
28. května 2015 | 06:00

Obchody se sexuálními pomůckami nejsou všechny stejné. Existují i takové, kde vám vulgární reklamy a blikající nápisy nenahánějí hrůzu. Naopak – atmosféra je v nich příjemná a ženy se v nich cítí tak dobře, že tvoří tu větší skupinu nakupujících.  Příjemná specialistka nám v obchodě rovnou předvedla, jaké jsou novinky na trhu.

Před pár lety se studentka designu Anna Marešová zaměřila ve své dizertační práci na výrobu erotické pomůcky, a to Venušiných kuliček. Jak sama tvrdí, erotické hračky nemusí být nevzhledné a na první pohled trochu odpudivé. Ženy hodně dají na to, jak věci vypadají, a Anna dokázala i erotickým pomůckám dát elegantní design.

Se svými Venušinými kuličkami vyhrála cenu studentského designu. Nyní se zaměřila také na vibrátory. Jenže to není jen tak, Venušiny kuličky financovala ze svých úspor a nyní vybírá na internetu peníze na to, aby mohla spustit výrobu vibrátoru Whoop.de.doo, jak pojmenovala celou řadu. Ten má jednoduchý a elegantní design a pouze tři programy, které jsou prý naprosto dostačující.

Anna Marešová a její výtvory
Autor: anna marešová

Tři motorky umístěné po celé délce vibrátoru totiž zajišťují ohebnost a intenzivní prožitek. Pokud Marešová vybere pomocí takzvaného crowdfundingu cca 2,5 milionu, budete ho moci najít na poličkách v erotických obchodech. Jedním takovým je Intimiti butik, kde nám vybrali několik novinek, které byste možná ráda vyzkoušela.