Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nákup v sexshopu? Ženy se přiznaly, proč se stydí!

Video se připravuje ...
Holky z redakce přiznaly, jestli chodí do sexshopu.
VIDEO: Adam Balažovič
22. dubna 2015 | 10:50

Společně s kolegyněmi z redakce Blesku pro ženy jsme se vypravily do trochu jiného sexshopu. Ten je totiž uzpůsoben tak, aby se v něm ženy necítily nepříjemně. Ukázalo se totiž, že na nás mnohdy obchody s erotickými pomůckami s vulgárními výlohami působí odstrašujícím dojmem.


Pokud stejně jako mnoho žen, tak i vás děsí představa, že byste vyrazila na nákup do erotického obchodu, nezoufejte, je tu řešení. Intimity butik je totiž koncipován jako romantická ložnice se zahradou plnou motýlů a jen tak mimochodem všude na poličkách stěn máte vystavené různé hračky pro vás i pro partnera.

Mnohdy partnerova podpora pomůže překonat stud nebo strach. Jak jsme se přesvědčily v anketě, jedna z redaktorek si bere svého přítele do sexshopů jako bodyguarda. Pokud tedy i vy toužíte po příteli na baterky, váš partner nebo manžel jistě uvítá vaši chuť experimentovat a v obchodě vám dodá odvahu.

Možná ale potřebujete vibrátor právě proto, že právě teď žádného partnera nemáte. V tom případě můžete přesvědčit kamarádku, aby s vámi tuhle misi podnikla, protože ve dvou jde všechno lépe. Jinak vězte, že v obchodech na vás nečíhají žádní zvrhlíci, můžete vyrazit klidně sama a prodavač či prodavačka vám rádi pomohou a nebudou vás nijak soudit.