Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

6 věcí, které jste nevěděla o mužích a sexu

  • I muži mají svá tajemství, o kterých neradi mluví
    10. března 2015 | 11:56

    Přestože je jednadvacáté století a mnoho žen má na sex úplně jiný názor než před třiceti lety, stále ho prožíváme každý jinak. Zatímco muž může hrát na několik stran, mít na každém prstu jednu milenku a citově se s nimi nezaplést, ženy to ve valné většině případů nedokážou. Máme pro vás další informace, které se týkají mužů a sexu, které jste možná neznala.

  • Muži občas předstírají orgasmus


    Možná byste se divila, ale existuje spousta mužů, kteří mají, stejně jako ženy, problém s vyvrcholením. Čekárny u sexuologů a odborníků na tento problém nepraskají ve švech, ale nejsou to ojedinělé případy. Pokud muž používá kondom, je v podstatě dost jednoduché ženu oklamat, protože jestliže rychle zlikviduje důkaz, tak žena nikdy neví, jak moc nebo zda vůbec něco v kondomu bylo. Muži předstírají orgasmus ze stejného důvodu, chtějí ženu potěšit a také je v tom problém s egem.
    Autor: Shutterstock.com

  • Mužský orgasmus nemusí vždy zanechat jasné stopy


    V některých případech může muž vyvrcholit, aniž by ejakuloval. Stává se to například mužům trpícím cukrovkou, jejichž močový měchýř se nedokonale zavírá, a tím pádem se může sperma dostat do močového měchýře a být vyloučeno společně s močí po sexu. Také starší muži, kterým byla operačně odstraněna prostata, mají stejný problém a tvrdí se, že také muži, kteří provozují tantrický sex, mohou vyvrcholit bez ejakulace.
    Autor: Shutterstock.com

  • Mladí muži mají také problémy s erekcí


    Ano, je to tak, není to jen problém mužů nad čtyřicet let. Bohužel, sexuální poruchy jsou u mužů velice časté a není to pouze porucha erekce. Další muži, dokonce dvacet procent, trpí předčasnou ejakulací, což je také velmi choulostivá záležitost. Je důležité, aby konzultovali své problémy s odborníky.
    Autor: Shutterstock.com

  • Nejsou vždycky v náladě


    Mýty o tom, že muži na to mohou skočit kdykoli a v podstatě je jedno, v jakou denní hodinu, nejsou pravda. Možná v osmnácti, kdy celým tělem cloumají hormony a jen myšlenka na sex v nich vyvolává potřebu. Ovšem čím je muž starší a čím více má povinností, tím je unavenější a mnohdy má tolik starostí, že na sex opravdu nemá ani pomyšlení. Pokud vás tedy někdy muž odmítne, neberte si to nijak osobně – stejně  jako vy má muž právo na to, nebýt v náladě na sex a prostě jen odpočívat.
    Autor: Shutterstock

  • Muži jsou mnohdy mnohem více zaměřeni na vaše potěšení než na to své


    Muž, který je v posteli sobecký, musí být opravdový ignorant a díky bohu takových není mnoho. Muži, který chová ke své partnerce city, ať už jsou jakékoliv, totiž nikdy není lhostejné, jestli si to jeho partnerka užila, nebo ne. Už jen pro to, aby žena obdivovala jejich dovednosti, a pro své vlastní potěšení z odvedené práce. Pokud žena docílí orgasmu, je to pro muže jako dobýt Everest.
    Autor: shutterstock

  • Můžete mít větší libido než on


    Právě díky tomu, že ženy se nyní cítí mnohem svobodnější, co se sexu týče. Dokážou si říct, co se jim líbí, a jsou otevřené všem možným experimentům. Otevírají se také dveře, za kterými se mnoho žen v minulosti skrývalo. Ženy svobodně projevují svůj sexuální apetit a libido, které mnohdy mužům zcela vyráží dech, a v některých případech absolutně nejsou schopni mu konkurovat a stačit ho uspokojovat.
    Autor: Shutterstock.com

     

Klíčová slova:  sex, muži, novinky, informace, muži a sex
Diskuse ke článku
.