Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

7 malých lží, díky kterým bude váš vztah šťastnější

  • Kdy je lepší malá lež než brutální pravda?
    23. února 2015 | 06:00

    Lži se ve vztazích nevyplácejí, ale použít čas od času malou milosrdnou polopravdu vám zajistí domácí pohodu lépe než praskající dřevo v krbu. Ona totiž pravda často bolí a ve fungujícím vztahu není hezké druhému ubližovat.

  • Klidně se bav


    Každý chlap si musí občas odpočinout s kamarády, na některé bychom si ale měly dát pozor!
    Autor: Shutterstock.com

    Je deset večer a vám právě přišla SMS od manžela, že se na té pracovní večeři ještě chvíli zdrží. Je vám jasné, že přijde domů namazaný a že zítra tu poličku, kterou montuje už týden, zase nedodělá, protože bude mít kocovinu. Chtěla byste mu od plic napsat, že je nezodpovědný sobec a bůhví co ještě, ale napíšete jen: “Jasně, klidně se bav.” Tedy alespoň byste měla. Pokud se váš drahý netoulá po nocích několikrát do týdne, dopřejte mu, ať se baví. Ostatně vy si alespoň v klidu můžete pustit oblíbený seriál, obarvit vlasy nebo jen tak lenošit. A až si příště vyrazíte s kamarádkami, oceníte, že také nemusíte spěchat domů.

  • Tu sukni mám už dlouho


    Udělejte si radost levnými kousky!
    Autor: Shutterstock

    Obzvláště pokud máte hlouběji do kapsy, je v rámci zachování klidu u rodinného krbu lepší nechat si svůj nejnovější úlovek v sekáči pro sebe. Pokud ho na to neupozorníte, pravděpodobně si nového přírůstku v šatníku ani nevšimne. V okamžiku, kdy se pochlubíte, nejspíš dostanete přednášku o domácím hospodaření a je jedno, že jste za tři stovky ulovila džíny, svetr a sukni. Pro něj to vždy bude zbytečné utrácení.

  • To je skvělé, že přijede maminka


    Půjčte tchýni dítě alespoň na chvilku a užijte si času, který získáte pro sebe.
    Autor: shutterstock.com

    Možná s jeho mamkou vycházíte skvěle, ale na nervy vám leze jeho sestra nebo kamarád. Přemožte se a nekritizujte lidi, které má rád. Ani vy nechcete slyšet, co si myslí o vašich nejlepších kamarádkách nebo vaší matce.

  • Bylo to krásný


    Pokud si chcete sex skutečně užít, nechte všechny problémy za dveřmi ložnice. I ty mohou za bolestivý pohlavní styk.
    Autor: Shutterstock.com

    I když je váš milostný život plný vášně, může se stát, že to nevyjde, jak byste si představovala. Obzvláště máte-li malé dítě, hodně práce a málo času. Pokud je váš sexuální život jinak skvělý, malá lež nic nezkazí. Svého muže tak ušetříte pochyb a nejistot a sebe vysvětlování.

  • Miluju tvoje burgery


    Nechte pro sebe muže vařit a sledujte jeho styl, vyčíst se dá mnohem víc.
    Autor: shutterstock

    Možná jste vyhlášená kuchařka a váš muž dělá ty nejlepší burgery v sousedství, ale i tak se může stát, že se jídlo nepovede. Pokud je ale alespoň trochu k jídlu, nezapomeňte ho pochválit. Je přece krásné, že pro vás vaří, takže pokud jídlo nepohaní sám, polkněte sousto a chvalte.  

  • Celý den jsem se nazastavila


    Autor: Shutterstock.com

    Celé dny se nezastavíte. Nejspíš se staráte o děti, domácnost a ještě chodíte do práce. Jste prostě výkonná moderní žena, ale pamatujte, že někdy je prima hodit všechno za hlavu a jen tak lenošit. Když jsou všichni z domu, dopřejte si den pro sebe a může to zůstat "mezi námi". Nikdo nemusí vědět, že jste se celý den koukala na Sex ve městě.

  • Brad Pitt není sexy


    Muži mají se svou nahotou mnohem menší problém než ženy, ale přesto je dobré je občas pochválit.
    Autor: shutterstock

    Jistě, že je, ale nemusíme to vytrubovat před chlapy, na kterých nám záleží. Naopak není od věci najít na známých fešácích čas od času nějaký ten nedostatek. Věřte, že se váš drahý bude cítit hned lépe a jistější v kramflecích. Rozhodně více, než když se před ním budete hlasitě rozplývat nad muskulaturou nějaké filmové hvězdy.

Diskuse ke článku
.