Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelné! Jediné tlačítko úplně změní váš sexuální život

Vliv moderních technologií na partnerské vztahy je obrovský. Zkuste s jejich pomocí zachránit vaše partnerství!
12. března 2015 | 11:44

Také si občas dáte v posteli trojku, ne-li čtyřku? A místo toho, abyste si to maximálně užili, se pak s partnerem pouze pohádáte a k ničemu nedojde? Možná proto, že tím třetím a čtvrtým v posteli jsou vaše chytré telefony. Výzkumníci z durhamského Centra pro sex, gender a sexualitu zjistili, že právě moderní technologie mohou za problémy v posteli. Tak přišli s novou aplikací.

Moderní technologie nám ničí život. V hospodě už neprobíhají dlouhé diskuse a hádky o ničem, protože všechny záhady světa lze vygooglovat. Když zasedneme v kavárně, první věc, kterou uděláme, je, že si vyfotíme skvěle vypadající cappuccino a dáme ho na Instagram, místo toho, abychom si ihned vychutnali tu pohodu. A někteří lidé si berou telefon nebo tablet i do partnerského lože, kde se raději věnují na Facebooku svým kamarádům než partnerovi pod peřinou. 

Proto se výzkumníci z durhamského Centra pro sex, gender a sexualitu rozhodli udělat výzkum, aby zjistili, jak technologie ohrožují naše partnerské životy. Výzkumu se zúčastnili lidé z celé Anglie, kteří spolu žijí v partnerském vztahu déle než jeden rok. Výsledky byly skutečně šokující. Až 40 % lidí někdy odložilo sex kvůli technologii a třetina respondentů někdy během svého života zvedla telefon v průběhu sexu.

Telefony v posteli ničí vztahy.
Autor: Shutterstock.com

Finguji orgasmus kvůli práci

„Já třeba toužím po sexu, a on si toho možná ani nevšimne, protože se věnuje čistě svému telefonu," stěžuje si jedna z účastnic. Další z žen problém mobilních telefonů jen potvrzuje. „Ne, že bych sex někdy oddalovala, ale už jsem nafingovala orgasmus, abych to urychlila a mohla se zase vrátit k práci," svěřuje se další.

Odborníci se tedy rozhodli, že s touto smutnou bilancí něco udělají. Proto pokud by to šlo takto dál, jediné, co by se za několik desetiletí množilo, by byly aplikace ve smartphonech. Nakonec se rozhodli vyřešit problém tím, jak vznikl – přes telefon. Všem účastníkům průzkumu odhalili tajnou aplikaci, která je zdarma, navíc nezabírá zbytečné místo v paměti telefonu a je super rychlá.

A co to je? Tlačítko „vypnout"... Podívejte se na video, jak na toto zjištění reagovali účastníci průzkumu. Jejich reakce jsou úžasné! Takže – vypněte telefon a dejte si dohromady svůj milostný život!