Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Masturbací k záchraně lidského pokolení. Podívejte se na video!

Masturbace může nyní přispět k záchraně světa.
5. března 2015 | 13:30

Když se rozhlédnete kolem sebe, tak v podstatě vše, na co padne váš zrak, musí být napájeno energií. Je jedno, jestli je to mobil, laptop, počítač nebo kávovar. Energie je čím dál tím dražší, a to si uvědomil také jeden z největších erotických portálů Pornhub a našel řešení, které spojuje příjemné s užitečným.

Průzkumy ukazují, že v každém okamžiku sleduje na světě porno kolem třiceti milionů lidí, většinou mužů. Jen během roku 2014 stránky Pornhub navštívilo 18,35 bilionu diváků. A provozovatele webu napadlo, jak jejich energii využít.

Zajímavým vynálezem je náramek, v němž se pohybuje malá kulička poháněná pohyby ruky, které muži dělají při masturbaci. Náramek má USB vstup, kterým ho propojíte s jakýmkoli elektronickým přístrojem, jenž potřebuje dobití, ať už jde o mobil nebo tablet. Během masturbace tak v podstatě tvoříte energii, kterou spotřebováváte například sledováním porna.

Výrobce uvádí: pokud tedy vašeho muže načapáte, jak se uspokojuje, může pro to mít dobré vysvětlení. Snižuje totiž spotřebu elektrické energie a šetří vám peníze. Náramek je prý vhodný i pro ženy. Pokud byste se zachraňováním planety chtěla mužům pomoci, nic vám v tom nebrání. Můžete se tak společně řídit heslem: milujte zeměkouli tím, že milujete sami sebe.