Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Orgastické vánoční menu. Tohle v sexu musíte vyzkoušet

  • O Vánocích bychom neměli strádat, a to ani po sexuální stránce.
    24. prosince 2014 | 14:00

    Vánoce jsou svátky klidu a míru, pohoda vládne snad v každé domácnosti. Celý domov je provoněn sladkým cukrovím a každý si pochutnává na skvělém kaprovi s domácím salátem. Když jsou všechny vaše chutě uspokojeny, zůstává ještě všudypřítomná chuť na sex. Ani ta by neměla přijít o Vánocích zkrátka. Pokud toužíte naplnit i tato očekávání, otevřete náš netradiční „jídelníček“ a vyberte si sex podle vaší chuti.

  • Naditá vánoční punčocha


    Vánoční punčochy se plní sladkostmi a malými dárečky, ale kdo tvrdí, že si nemůžete trochu zaimprovizovat a udělat si jednu velikou punčochu, třeba ze spacího pytle! Když se vám bude chtít, můžete spacák pěkně tematicky ozdobit, a až půjdete večer spát, tak si do něj pěkně vlezete a vyčkáte příchodu své drahé polovičky. Spacák je, nutno podotknout, trochu prostorově omezený, takže si vezměte sexy prádélko a přizpůsobte laškování v něm danému prostoru.
    Autor: shutterstock

  • Tichá noc


    Na Vánocích je krásné to, že rodinní příslušníci a kamarádi přijíždějí na návštěvu, konečně máte čas si sednout a pěkně si popovídat. Jenže to má i své stinné stránky. Díváte se na svého partnera, který je kvůli slavnostní příležitosti vyfiknutý jako ze žurnálu a sluší mu to tak, že byste ho snědla i s kravatou! Jenže jak si najít chviličku, aby to nikdo nezpozoroval? I poté, co všichni zalehnou a vy jako správní hostitelé spíte samozřejmě na rozkládacím gauči v obýváku, kam může kdykoli někdo přijít? Budete se muset držet hesla z oblíbeného filmu Pelíšky: Hlavně rychle a potichu!
    Autor: shutterstock

  • Rolničky


    Tuhle sexy hru si můžete zahrát třeba místo předehry nebo kdykoli mezi dvěma čísly. Během Vánoc máte po ruce všechny možné sladké polevy a dipy. Zkuste sobě a partnerovi obohatit sexuální výchovu tím, že použijete některé z těchto ingrediencí a potřete mu jeho „rolničky“, které následně jazykem zase pěkně dočista olížete.
    Autor: shutterstock

  • Tajuplný Ježíšek


    Tohle se bude líbit vám oběma, ale měla byste se na to dopředu připravit. Sexy santovský kostýmek by měl viset ve vaší skříni a čekat jen na tu správnou příležitost. Potom si připravíte svého partnera, zavážete mu oči, aby neměl sebemenší tušení a neviděl, jak jste na něho vystrojená. Přivažte ho k posteli a dělejte si s ním, co jen se vám zlíbí, ale samozřejmě musíte dbát na to, aby si to užíval také on, o čemž zřejmě není pochyb. Když budete hotová, ukažte se mu v plné kráse a uvidíte, že nezůstanete zkrátka.
    Autor: shutterstock

  • Santa v komíně


    Je to tak, Santa se spouští komínem, aby udělal všem radost. Jinými slovy, také vy si můžete užít trochu jiné zábavy, pokud to není na běžném menu vašich sexuálních praktik. Neznamená to, že se do toho musíte nutit, je to pouze a čistě na tom, zda vás to už nějakou dobu zajímá a přemítáte, zda to zkusit, nebo ne. Máte-li partnera, kterému můžete věřit, a dáte si pár skleniček na uvolnění, uvidíte, že to půjde samo. Jsou samozřejmě tací, kterým Santa nesmí do domu a uznávají pouze Ježíška, pro takové případy jsou tu i jiné cesty.
    Autor: shutterstock

  • Pečené kaštany


    Kouzlo zapáleného krbu je neodolatelné, a pokud trávíte Vánoce na horách na chatě, tak máte jedinečnou příležitost tohoto magického prvku využít. Příjemné ležení před žhnoucím krbem a se sklenkou lahodného moku může zvýšit tělesnou teplotu a také krevní tlak. Blízkost toho, kterého milujete, je potom jen třešinkou na tomto žhavém dortíku. Vaše rozpálená ňadra jsou jako kaštánky pečené na grilu, a když mezi ně vezmete jeho mužnou chloubu, bude ohňostroj dříve, než se nadějete.
    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  sex, erotika, poloha, vánoce, menu, orgasmus
Diskuse ke článku
.