Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co o vás prozradí vaše oblíbená sexuální pozice

  • Oblíbené sexuální polohy vypovídají o vaší povaze
    21. února 2014 | 16:00

    Jaká je vaše oblíbená pozice při sexu? Stejně tak jako oblíbená barva nebo květina o vás i sexuální pozice, kterou v ložnici preferujete, něco vypovídá. Vyberte si tu svoji a schválně co se dozvíte.

  • Misionářská


    ss
    Autor: scom
    Žena, která má ráda tuto polohu, nerada věci komplikuje, nepotrpí si na experimenty a většinou to není zrovna divoška v posteli. Touží po očním kontaktu a chce s partnerem cítit propojení. Preferují ji také ženy, které jsou unavené po celém dni v práci. Páry, které jsou dlouho spolu, také preferují tuto pozici. Možná si někdo řekne, že je nudná, ale je to poloha, ve které můžete sdílet spoustu emocionální intimity.

  • Na koníčka


    Experimentování v sexu už pro ženy není takové tabu
    Autor: shutterstock
    Je to poloha, která ukazuje, že žena chce mít navrch, chce věci řídit. Je to žena, která přesně ví, co chce a také toho dokáže dosáhnout. Jste extrémně spokojená se svým tělem.

  • Lžička


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Tohle je oblíbená poloha pravé romantické duše. Je to relaxační poloha, ve které můžete trávit hodiny a hodiny. Máte to ráda pomalu, něžně a romanticky. Alespoň na začátek, než se pořádně rozpálíte.

  • Zezadu


    Experimentování v sexu už pro ženy není takové tabu
    Autor: shutterstock
    Na téhle poloze je něco zvířecího. Pokud je toto vaše oblíbená poloha, potom je jasné, že jste pěkná divoška. Na druhou stranu, jste ale ráda v moci svého partnera, který se vás vášnivě zmocňuje. Jste taková zlobivá holka, co má ráda experimenty.

  • Na koníčka zády k muži


    V sexu byste se neměli bát experimentovat
    Autor: shutterstoclk
    Pokud jste milovnice téhle polohy, potom musíte být v ložnici hotové tornádo. Jste divoká, otevřená všemu a nebojíte se převzít kontrolu. Nevadí vám postarat se o vlastní orgasmus zatím, co poskytujete potěšení vašemu partnerovi. Je to také skvělá poloha pro ženu, která se ráda předvádí. Pokud mu chcete předvést pořádnou show, tohle je poloha pro vás.

     

Klíčová slova:  sex, erotika, polohy, poloha
Diskuse ke článku
.