Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Polohy v sexu, které vyléčí vaše komplexy

  • V některých sexuálních pozicích se dají ukrýt tělesné nedostatky, které vás trápí.
    7. března 2014 | 15:40

    Je spousta žen, které si dělají strašnou hlavu z toho, že mají někde nějaký fyzický nedostatek, kvůli kterému se stydí před mužem svléknout. Jenže sex bez svlékání, to je jako zmrzlina bez cukru! Bez toho se to zkrátka neobejde. Muži se rádi dívají, takže se zhasnutým světlem to pro ně nebude takový zážitek. Muži jsou opravdu v některých momentech slepí a jediné co vidí je žena, kterou milují, takže se nemusíte strachovat a pěkně si to užít. Jen pro ten pocit zkuste tyto polohy, ve kterých se dají jisté nedostatky schovat.

  • Pokud chcete schovat celulitidu


    Řekněte pomerančové kůži jednou provždy sbohem!
    Autor: Shutterstock
    Tou ženy většinou trpí na stehnech. Většina mužů si jí ale opravdu nevšímá. Je jim příjemné, jak je vaše kůže hebká na dotyk a rozhodně vás neznámkují jako v nějaké soutěži královen krásy. Naopak, čím víc si budete v posteli užívat, budete uvolněná a kreativní, tím větší zájem u muže probudíte. Ovšem jestliže si tedy nedáte říct, potom misionářská poloha bude tou, kde nohy rozhodně nehrají prim. Můžete vyzkoušet všechny možné obměny této pozice, rozhodně jich existuje několik. Vždy záleží na úhlu. Pokud si tedy podložíte zadeček nebo zvednete boky, zažijete jinou stimulaci.

  • Máte komplex z malých prsou


    I malé poprsí muží milují a navíc existuje spousta triků, jak obelstít přírodu.
    Autor: Shutterstock
    V tom případě se zaměřte na polohy, ve kterých nejsou prsa tím hlavním cílem pohledu. Jednou takovou skvělou, kdy jste ke svému partnerovi otočena zády, je pozice na koníčka, ovšem obrácená. Tahle poloha vám otevře nové možnosti a váš partner bude mít krásný výhled na vaší vrtící se prdelku a krásnou linii zad.

  • Velký zadeček


    Pořiďte si výstavní zadek.
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud si myslíte, že váš zadek nemá ty správné rozměry, je to pravděpodobně jen vaše utkvělá představa, protože například zadeček je jedna z partií, kterou mají muži rádi a právě naopak kostnaté a vyhublé zadnice nejsou pro ně vůbec sexy. Zadek schováte jen tak, že budete ležet na zádech, aby to nebyla zase ta misionářská poloha, zkuste dát partnerovi nohy na ramena. Tím mu totiž umožníte mnohem hlubší průnik a možná vás samotnou překvapí ta intenzita.

  • Trápí vás velké břicho


    Nedaří se vám zhubnout, ať děláte, co děláte?
    Autor: profimedia.cz
    V poloze na zádech se vám bříško pěkně rozprostře do stran, takže by tou ideální polohou byl opět misionář, ale to už začíná být trochu nuda. Na bříško se nebude váš partner tolik soustředit, ani když budete ležet třeba na boku, tam se dá také pěkně naštelovat tak abyste byla spokojená. Také poloha na pejska, kdy do vás partner vstupuje zezadu, skryje bříško.

Klíčová slova:  sex, erotika, láska, poloha, komplex
Diskuse ke článku
.