Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejhorší chyby v sexu? Už je nesmíte nikdy opakovat!

  • Abyste se nemuela před zrcadlem po ránu takhle tvářit, projděte si bod za bodem chyby, kterým může být tak snadné předejít
    15. listopadu 2014 | 14:37

    Nejspíš už teď víte, jaké máte v sexu limity, co vám vyhovuje a co ne. Možná se dokonce považujete za bohyni sexu, kterou už nic nepřekvapí, a která všechno dokonale ovládá. Staré dobré přísloví však tvrdí, že ani učený z nebe nespadl a opakování je matkou moudrosti. Chyby, které by se v ložnici neměly nikdy opakovat, jsme pro vás dali dohromady a pro jistotu si je projděte, přesto, že si myslíte, že tohle neděláte.

  • Zapomínáte na kondom, když se napijete


    Každý z nás si občas potřebuje dodat trochu kuráže, ovšem otázkou je, jestli také umíme včas přestat. Míchat sex s alkoholem je dost populární, ale ženy si neuvědomují jeden fakt, že pro některé z nich, je mnohem obtížnější v ovíněném stavu dosáhnout orgasmu. Alkoholové opojení vás může zbavovat zábran, což je v určitém směru osvobozující, ale 40 procent žen také přiznalo, že je v opilosti mnohem benevolentnější, co se ochrany týče. V zápalu vášně vám to v noci může připadat jako malichernost, ale ráno budete litovat. Proto je dobré, se pro jistotu vždy připravit předem a mít kondomy u sebe.
    Autor: archív



  • Zaseknout se na očekávání


    Vaše nejlepší kamarádka prožívá právě s milencem ty nejúžasnější vnitřní orgasmy, protože našel její bod G. Vy jste přesvědčena, že musíte někdy přeci prožít stejnou slast, a tolik se na tom zaseknete, že nemyslíte při sexu na nic jiného. Prostudujete různé prameny, nejlepší pozice, při kterých byste zaručeně měla kýženého cíle dosáhnout. Vězte, že každý z nás je jiný, to co je super pro vaše kamarádky, nemusí vyhovovat vám, jděte do sexu bez očekávání, hrajte si, experimentujte. Existuje celá plejáda orgasmů, které vás vystřelí až na měsíc, jen se nesmíte nechat svazovat vlastní hlavou.
    Autor: Shutterstock.com

  • Nemluvíte o tom, co vás vzrušuje


    Komunikace je základem vztahu a to platí i pro sex. Někdy je trochu složité se vyjádřit, stydlivější povahy nedokážou o takových věcech mluvit, aniž by se červenaly až za ušima, ale jakmile to vysloví, uleví se všem. Pokud se vám v posteli něco nelíbí, nebudete přeci trpět, jen proto, že se stydíte říct, že se vám to nelíbí. Stejně tak, pokud vaše sexuální fantazie prahne po tom, vyzkoušet něco nového, tak šup s tím ven!
    Autor: Shutterstock.com

  • Zapomínáte na lubrikanty


    Samozřejmě, vaše tělo je stavěné tak, že když se vzruší, produkuje přirozené zvlhčovače, a tudíž si myslíte, že používat lubrikanty není nutné. Padesát procent žen a mužů, kteří lubrikační gel vyzkoušeli ovšem potvrdilo, že s ním je všechno o tolik jednodušší. Dokonce dosažení orgasmu! Nezavrhujte tedy tu nejjednodušší pomůcku, která vám může, o tolik zlepšit sexuální prožitek.  
    Autor: Shutterstock.com


  • Nepřeskakujte předehru


    Je prokázáno, že průměrná žena potřebuje k dosažení orgasmu deset až dvacet minut. Občasná rychlovka v žádném případě není na škodu, ale pokud máte čas, tak se zbytečně nepřipravujte o možnost vyvrcholení. Čím intenzivnější bude mazlení a něžnosti, tím snazší pro vás bude dosáhnout orgasmu.
    Autor: Profimedia.cz

Klíčová slova:  sex, chyby, seznam, jak na to
Diskuse ke článku
.