Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jste stále na ocet? Jaké největší chyby děláte?

  • Všechny ženy, které si ne a ne najít partnera, se neustále pídí po tom, co právě ony dělají špatně.
    30. března 2014 | 12:00

    Vadí vám, že všechny vaše kamarádky s někým chodí nebo žijí a vy jste pořád ještě sama? Nehledejte problém nikde jinde – najdete jej většinou v sobě. O těch nejčastějších chybách, které osamělky dělávají, si můžeme popovídat.

  • Moc chcete


    Všechny ženy, které si ne a ne najít partnera, se neustále pídí po tom, co právě ony dělají špatně.
    Autor: shutterstock
    Kdo tlačí na pilu a má na čele na psáno, že je na lovu, ten většinou možné partnery odrazuje. A to se týká jak žen, tak i mužů. Chlapům se role honěného zajíce vůbec nelíbí a z takové známosti couvají už po první schůzce.
  • Nejiskříte a nesmějete se


    Všechny ženy, které si ne a ne najít partnera, se neustále pídí po tom, co právě ony dělají špatně.
    Autor: shutterstock
    Muži milují veselé a jiskřivé ženy. Když sedíte jako pecka, tváříte se jako po ochrnutí obličejových nervů, nedivte se, že nejste žádána. Důležitá je i jiskra, šarm a esprit, který žena vyzařuje. Nemusí být ani bůhvíjaká krasavice. Prostě se usmívejte a buďte šarmantní.
  • Hodně řečí


    Všechny ženy, které si ne a ne najít partnera, se neustále pídí po tom, co právě ony dělají špatně.
    Autor: shutterstock
    Velmi nedobrá varianta jsou i příliš ukecané ženské. Protějšek ani nepustí ke slovu. Někdy to přitom ani není jejich přirozenost. Jen se křečovitě snaží udržet konverzaci – muži totiž mluví podstatně méně. Alespoň většinou. Nechte ho, ať povídá taky. A trapné pomlky holt skousněte. Na prvním rande to bývá dost časté. A je to normální.
  • Malujte se jako do cirkusu


    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Je jen menší procento mužů, kteří jsou očarováni z žen, které to přeženou s make upem. Nejvíc je prudí příliš rudá rtěnka, obzvlášť, když se obtiskne na zuby, přehnaně namalované či dokonce umělé řasy, do tenoučka vytrhané nebo jen tužkou namalované obočí a la Maruša. A taky příliš mnoho pudru, který dokáže i z hezké ženy udělat přímo vesmírné stvoření.
  • Jste zanedbaná


    Všechny ženy, které si ne a ne najít partnera, se neustále pídí po tom, co právě ony dělají špatně.
    Autor: shutterstock
    I když se docela často říká, že vnitřní krása je nejdůležitější, muži to fakt vidí jinak. Naprostá většina chce prostě na první pohled hezkou, úhlednou babu a ne neupravenou a zanedbanou nešťastnici s neudržovaným chrupem, ulámanými nehty a mastnými vlasy nebo dokonce takovou, která kašle na deodoranty.
  • Mluvíte o problémech


    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Ženská s potížemi? Jen to ne. To mužští nesnášejí. A už vůbec ne na schůzce někde v příjemném baru, kde místo „všelikého hezkého povídání“ na něj vybalíte, že trpíte neurózou, že máte náběh na žaludeční vředy, nesnášíte se s matkou, šéf je idiot, který vám nedává dost peněz, nebo že vás strýček spáchal sebevraždu. Věřte, že toho už neuvidíte.
  • Mateřství je pro vás vším


    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jestli tohle řeknete muži, kterého chcete sbalit na prvním rande, tak je dvojí možnost: buď je to hrdina a vy jste střelili do jednoho z tisíce, se kterým jste ve shodě, anebo to bylo první a poslední setkání. O dětech muži dost dlouho uvažují, musí se na to připravit, na otcovskou roli se dívají úplně jinak a dlouho trvá, než se rozhoupou. Takže tohle téma si zakažte.
  • Nejste si jistá sama sebou


    Nešťastná láska
    Autor: Shutterstock
    A to je chyba. Zakřiknuté, přehnaně sebekritické puťky nejsou v kurzu. A úplný malér je, když dokonce začnete protějšek na nějaké své nedostatky upozorňovat. Příklad za všechny: „Já vím, že mám nos jako skobu, ale všichni mi říkají, že to ke mně tak nějak patří." A jste na konečné. Takže takhle ne. Lovu zdar.

Autor: rie
Klíčová slova:  láska a vztahy, sex, chyby, ocet, nezadaná
Diskuse ke článku
.