Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chtěla byste orální sex? Takhle mu to dejte najevo

  • Sexy prádélko ho rozhodně naladí a pak už záleží jen na vás, kam a jak ho nasměrujete
    1. července 2014 | 15:09

    Všimli jste si někdy, že muž nemá vůbec žádné zábrany a kdykoli touží po orálním sexu, rovnou si o něj řekne? Ženy jsou na tom trošku jinak, samozřejmě že nejsou všechny tak upejpavé a nedostatečně průbojné, ovšem těch, které se bojí svému partnerovi naznačit, že touží po orálním potěšení, určitě není málo. Nechme se  poučit od těch, které se s tím prostě vůbec nepářou.

  • Ozvěte se


    Nebyla by to nádhera, kdyby muži uměli číst ženám myšlenky? Bohužel, tak daleko ještě nejsme, ač si to občas některé ženy myslí. Co nedorozumění a vypjatých situací zažijete? Není lepší říci narovinu, po čem toužíte? Zkuste to. Pokud vás partner požádá o orální sex, tak mu můžete odpovědět:„Teď já tobě a ty potom mně, ano?“ Mnoha mužům navíc ženy, které se nezdráhají mluvit o svým přáních, považuje za sexy. Takže dámy, neváhejte, děláte to pro sebe.
    Autor: shutterstoclk


  • Pocit čistoty


    Přestaňte si dělat starosti s tím, že si muži myslí, že nejste tam dole dostatečně voňavá. Právě tuhle vibraci od vás muži mohou cítit jako nechuť k orálnímu potěšení, a tím pádem se ani nesnaží, vás uspokojit. Pokud chcete, tak se před schůzkou nebo příchodem manžela domů, osprchujte. Nepoužívejte ale žádné mýdlo, které by svou vůní přehlušilo vaši vlastní. Muži mají rádi to, jak dole voníte, tak jim toto potěšení neberte.
    Autor: Shutterstock.com


  • Povzbuďte ho


    Někteří muži si, co se orálního sexu týče, mohou počínat trochu nejistě nebo neohrabaně. Vždycky je dobré, ho nějak nasměrovat, aby se zbytečně nevysiloval něčím, co vám nepůsobí potěšení. Musíte mít ovšem na mysli také to, aby si vaše navigování nebral jako kritiku. Říká se, že pokud budete používat pouze jednoslovné povely, jako vpravo, nahoru, jemněji, bude to muž považovat za nápovědu, pokud budete používat celé věty, mohl by si to vysvětlit jako kritiku svého snažení.
    Autor: shutterstoclk


  • Zkuste pozici 69


    Občas je tato pozice pro ženy trochu náročná, protože se musíme soustředit na to, co nám muži dole provádějí a zároveň na to, co děláme my jim. Mít orgasmus v téhle poloze znamená, že se nemůžete soustředit na muže, proto se nesoustřeďte na orgasmus, ale na to, jak je vám to příjemné a jak to musí být příjemné jemu. Je to zábava, která vás nemusí vždy dovést k vyvrcholení. Můžete přeci na chvíli vystřídat polohu, a pak už budete jen kousíček od vysněného cíle.
    Autor: shutterstock.com


  • Trošku ho popostrčte


    Tento pohyb možná některé z vás znají od mužů, kteří beze slov a nenápadně chtějí naznačit, po čem touží a jemně zatlačí na vaši hlavu, tak že se pomalu sesunete k jeho rozkroku. Přesně stejným způsobem zkuste naznačit i jemu. Mnohdy je to vše, co je potřeba, a on okamžitě pochopí, kam tím míříte. Jen se snažte nebýt příliš agresivní, počkejte, až se dostanete oba pěkně do nálady a pěkně to načasujte.
    Autor: shutterstoclk


  • Poproste ho o péči celého těla


    Příště, až se bude s vaším partnerem schylovat k intimnostem, tak mu jemně pošeptejte do ucha, že toužíte po tom, aby políbil a olízal každý kousek vašeho těla. Nebojte se, že nepochopí. Pokud ho přeci jen nechcete nechat na pochybách, dejte mu svým vzdycháním a zvukovým projevem jasně najevo, kdy se bude blížit k těm místům, která chcete, aby líbal nejvíce.
    Autor: shutterstock.com





Klíčová slova:  sex, orální sex, jak na to, postup, rada
Diskuse ke článku
.