Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

6 poloh, při kterých převezmete kontrolu nad mužem i nad sexem

  • Převezměte otěže vašeho sexu pro jednou zase vy!
    11. listopadu 2014 | 12:32

    Staňte se pro jednou „pány situace“ vy a převezměte v posteli kontrolu nad svým mužem! Těchto sedm poloh zaručí nejen to, že si s ním budete moc dělat, co chcete, ale také dosáhnete bombastického orgasmu! Takže dámy, směle do toho a nebojte se jednou převzít otěže v posteli vy. Určitě mu to nebude vadit.

  • Na koníčka

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Na první pohled se může zdát, že nejde o nic zásadního, ale v pozici na koníčka získáváte naprostý přehled o celé situaci. Sex se bude odehrávat ve vaší režii. Můžete si totiž volit tempo a hloubku pronikání, stejně jako intenzitu. Jestliže chcete vylétnout až do osmého nebe, partner vám přitom může stimulovat klitoris.

  • Čelem vzad!

    ženské záda
    Autor: Shutterstock.com
    Tato pozice je vpodstatě téměř totožná jako předchozí, ale... Pohled na váš pohybující se zadeček muže určitě vzruší, ale navíc se v pozici čelem vzad změní i poloha penisu uvnitř. Pokud se mírně předkloníte, nebo zakloníte, dosáhnete vzrušení po všech směrech!
  • Tváří v tvář

    ......
    Autor: Shutterstock.com

    Pro tuto polohu je nutné, aby mezi oběma partnery bylo něco víc, než jen pouhá vášeň. Pozice je totiž hodně osobní, partneři si při ní hledí zblízka do obličeje, což v některých případech nemusí být úplně žádoucí. Partner se posadí na kraj postele a vy si vlezete obkročmo na něj. Kolena byste měla mít opřena o postel, stejně jako část holení. Až se pohodlně usadíte, můžete na něm začít jezdit nahoru dolu, jak se vám zachce, jak rychle a jakou silou.

  • Orální potěšení

    ....
    Autor: Shutterstock.com
    Tentokrát to nebude úplně jen na vás, ale stejně si můžete korigovat tempo sama. Klekněte si na partnerův obličej, pokud potřebujete oporu, rukama se opřete o zeď před sebou. A pak už ho jen nechte dělat jeho práci s tím, že vy se mu můžete nastavit přesně tak, jak to máte ráda.
  • Dvojí slast

    V této poloze se vám dostane hned dvojího uspokojení. Řekněte svému muži, ať si lehne na záda a pokrčí nohy. Vy si sedněte na něj tak, abyste měla jednu jeho nohu mezi svými. O jeho pokrčené koleno se můžete hezky zapřít. Opět budete zády ke svému partnerovi. Aby se nenudil, může vás při tom chytit třeba za vlasy a pokusit se vás tak ovládat.
    ...
    Autor: Shutterstock
  • Na lenocha

    Pokud máte za sebou už pár čísel a vy stále ještě nemáte dost, nechte na chvíli partnera odpočinout. Poproste ho, ať se posadí a natáhne nohy. Vy si pak vlezete na něj a chodidly se opřete o postel. Zvolíte si sama tempo, jaké vám vyhovuje, stejně jako hloubku a sílu.
    ....
    Autor: Shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, sexuální polohy, jak ho svést
Diskuse ke článku
.