Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vibrátor jako šperk! Vezměte si ho do práce, a nikdo vás neodhalí!

Kdo by to byl řekl, že tenhle náhrdelník není tím čím se zdá být
7. srpna 2014 | 15:00

Milovnicím dobrého designu teď jistě poskočí srdéčko a to především těm, které se nebrání sexuálním hrátkám se všemožnými hračkami, náruživým dámám, které vždycky tajně doufaly, že by mohl někdo přijít s vibrátorem, který by byl tak diskrétní, že by ho mohly nosit i do práce. Dámy, už je to tady!

Za padesát dolarů bude od září v prodeji unikátní kousek. Seznamte se s Vesperem. Je malý, ale výkonný, dokonce má několik programů, které si na něm můžete nastavit. Můžete si ho pořídit jak v ocelové verzi, tak z pravého zlata. Na první pohled se nezasvěcenému oku na vašem krku nebude houpat robertek, ale luxusní šperk, jen vy budete vědět své.

Pokud pojedete na dovolenou, nemusí vám být trapně, že rentgeny na letišti odhalí, co v zavazadle vezete. Jestliže si tohohle krasavce vezmete večer do baru nebo do klubu, budete v rozverné náladě ulovit si známost na jednu noc, máte hned při ruce ještě takovou vtipnou pomůcku, která mu jistě vyrazí dech.

Prudérnější části populace bude možná Vesper připadat už trochu přes čáru, přeci jen, nosit si s sebou hračku na sex, abyste ji měla vždy u sebe, může být pro někoho pobuřující. Všechno je ale přeci jen otázkou osobního vkusu a uvážení, takže pokud to chcete vyzkoušet, jděte do toho.