Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejzvrácenější sex hračka na trhu. Tomu se ani nedá věřit!

Tahle sex hračka zavání pěkným průšvihem
15. srpna 2014 | 15:59

To že trh se sexuálními hračkami neustále zaplavují a nové vynálezy a hračičky, to není vůbec na škodu, vždyť fantazii se meze nekladou. Ovšem v tomto případě už někdo zašel trochu za hranici vkusu a zdravého rozumu.


Jedná se o kroužek na penis, což jak mnohé dámy mohou potvrdit, nemusí být vůbec nic špatného, především pokud vibruje. SexFit, jak se tohle udělátko nazývá, je ale takovým mužským krokoměrem ega. Měří totiž spálené kalorie během pohlavního styku, což by samo o sobě taky nemuselo být tak strašné, ale zároveň počítá počet přírazů za minutu a co je na tom nejhorší, posílá výsledky na sociální síť.

Autor: profimedia.cz

Jako by nebylo dost, že kvůli téhle blbosti, se žena může cítit jako cvičící nástroj, který její drahá polovička využívá k tomu, aby spálil všechny přebytečné kalorie, které během dne pozřel. Stane se z ní ještě figurína k trhání rekordů v počtu přírazů na minutu. „Tomáš právě splnil 157 přírazů za 20 minut a spálil při tom 122 kalorií,“ objeví se na jeho profilu na internetu. Tuto informaci zajisté ocení všichni spolupracovníci, kamarádi, bývalé milenky nebo členové rodiny.

Jednu důležitou informaci ovšem tenhle přístroj neuvádí a to tu, zda-li jeho partnerka během pohlavního styku, ze kterého si udělal fitness trénink, byla vůbec schopna dosáhnout orgasmu. To je přeci jedna z nejdůležitějších věcí při sexu, vnímat jeden druhého a navzájem si poskytnout potěšení z vyvrcholení.