Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

6 tipů pro bláznivý letní sex. Jak partnera zaručeně nažhavíte!

4. července 2012 | 06:43

Léto přeje zamilovaným a nabízí mnoho možností, jak si společné chvíle parádně užít. Skvělý sex potřebuje trochu napětí, vášně, jiskry a pár bláznivých nápadů. Směle do toho!

1. Pryč s kravatou!

Až váš partner dorazí po dlouhém dni z práce, počkejte si na něj ve dveřích a strhněte z něj kravatu, případně mějte v rukou připravený šátek, kterým mu jemně zavážete oči. Pomalu ho svlékejte a líbejte.

Dejte průchod své vášni
Autor: profimedia.cz
2. Mentolový polibek

Ruku na srdce, kdy jste se spolu naposledy vášnivě políbili? Vraťte se na týden do starých časů zamilovanosti a každý večer se dlouho líbejte. Pro maximální efekt předtím vycucejte mentolový bonbon nebo si natřete rty voňavým leskem.

3. Miss mokré tričko

Po návratu domů se už nemůžete dočkat, kdy se zbavíte sevření těsné halenky nebo úzké sukně? Buďte za sexy krásku i doma! Oblečte si starší bílé tričko na nahé tělo a vlákejte partnera pod sprchu. Přimějte ho, aby vám tričko strhl, nebo si ho pod proudem tekoucí vody svlékněte sama.

4. Šeptejte si!

Myslete na 3 věci, které vás v posteli nejvíc vzrušují. Využijte vhodnou chvíli a před spaním partnerovi pošeptejte do ucha: "Zbožňuji, když…“ a pomalu odejděte. Zaručeně ho to vyvede z míry! Pravidelně mu šeptejte o svých představách a dávejte jasně najevo, jak po něm toužíte.

Nejtate se se svými milostnými představami
Autor: profimedia.cz

5. Něžnosti na pikniku

Využijte krásné letní počasí a pozvěte partnera na romantický piknik. Můžete jen zůstat v ložnici nebo si vyjít do zahrady, vyrazit někam k vodě či do parku. Připravte jeho oblíbené pochoutky a nápoje. Pro venkovní verzi oblečte lehké letní šaty, nezapomeňte ani na jemný parfém a rozpuštěné lesklé vlasy. A pokud máte odvahu, nechte doma kalhotky a na veřejnosti mu nenápadně naznačte, jak se věci mají. Bude nadšen! Sama ho krmte a po každém soustu si smyslně olízněte prsty.

6. Dobrodružství ve stanu

Co si zakempovat v pohodlí domova? Navrhněte dobrým známým výměnu bytu na jednu noc a překvapte partnera netradičním dobrodružstvím. Postavte si uprostřed obýváku provizorní „stan“, abyste nemuseli ležet v cizí posteli. Nezapomeňte na svíčky, kvalitní víno a sýr. Můžete se spolu podívat i dobrý film na dece před „stanem“. Podstatné je, abyste si to spolu co nejvíce užívali! A čím bláznivěji, tím lépe.

Autor: lesk.sk, Kbak