Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Příběh čtenářky: Jsem závislá na sexu! Nedokážu ovládat svoje tělo

Jaké to je, když je někdo závislý na sexu?
19. září 2012 | 09:45

Britka Ellie Alen má prý 2850 orgasmů za den. Martina jich má sice podstatně míň, ale kvůli nim přišla o práci.


Alen je extrémní případ nymfomanky, která ale vlastně muže až tak nepotřebuje. Na erotický vrchol ji dostane každá vibrace – telefon, ventilátor, nebo chvění výtahu. Samozřejmě se snaží své stavy léčit, ale zatím marně.

Vzrušují ji rohlíky

Zralá na péči sexuologa je i třicetiletá dělnice Martina, která kvůli své nezkrotné vášni dostala v práci výpověď. „Snažím se to ovládnout, ale je to silnější než já. Stačí mi jakákoli narážka na sexuální téma a jsem ztracená. Vzrušuje mě skoro všechno.

Tvar rohlíku, vibrace pracovního stroje, prostě všechno a pak je mi jedno, jestli se ponižuju, nebo co si o mne ostatní myslí. Rozklepu se a nemyslím na nic jiného než na své uspokojení. Jsem schopná prosit jakéhokoli chlapa, aby se se mnou pomiloval, jinak mám pocit, že se zblázním.

Jako důvod ukončení pracovního poměru mám dokonce uvedeno sexuální obtěžování, ale já si opravdu nemůžu pomoct. Mám samozřejmě kvůli tomu i potíže ve vztazích. Ale v tu chvíli to není o lásce a citu, ale čistě jen o tělesném uspokojení,“ přiznává Martina.

Hranice mezi posedlostí a vášní

Odpovědět si na otázku, jestli jste prostě jen vášnivá, nebo už máte problém je docela jednoduché. Pokud vás vaše touha neobtěžuje, nekomplikuje život vám ani vašemu okolí a alespoň občas si vaše myšlenky od choulostivých představ odpočinou, užívejte si to. Je to úžasný dar.

Problém nastane, když se vám erotický zájem vymkne z rukou. „Jestliže se třeba kvůli zvýšené sexuální touze nemůžete soustředit v práci nebo omezuje váš běžný život, raději vyhledejte odborníka,“ radí sexuoložka Hanka Fifková.

Autor: vin