Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

8 pozic pro letní milování: Vodní sexuální hrátky

2. srpna 2011 | 07:05

Že léto svádí k sexu, ví snad už každý. Milování v přírodě je velmi romantické, ale má i svoje zápory. Pokud patříte k těm, kterým vadí při sexu na pláži písek i v místech, kde nemá co dělat, nebo máte negativní zkušenost s mraveništěm v lese, vyzkoušejte vodu. A to ve všech podobách.

K vodním hrátkám můžete využít bazén, vanu, i zahradní sprchu. Stačí zapojit fantazii a nic není nemožné. Ideální je, pokud jste plavci a fyzicky zdatní. Pak vám vodní erotika nebude dělat potíže. Jen pozor na zvědavé sousedy nebo náhodné kolemjdoucí. Na veřejném místě třeba v rybníku byste mohli vyfasovat pokutu za narušování mravnosti.

Schody do nebe

Partnerka se posadí na druhý schod u mělkého konce bazénu. Muž si stoupne mezi její nohy, ruce položí podél ženina hrudníku a může vyzkoušet klikové pohyby. Nejen že dojde k vášnivému milování, muž si ještě posílí bicepsy.

Schody do nebe
Autor: Blesk

Žebřík lásky - klidná varianta

Pokud na vás touha po milování dolehne až po osvěžující koupeli, existuje příjemná varianta při výstupu z bazénu. Žena pevně uchopí žebřík a muž do ní může v klidu vniknout zezadu. Ideální je, pokud bazén nemá velkou hloubku a muž může pohodlně stát na zemi.

pŽebřík lásky - klidná varianta
Autor: Blesk

Žebřík lásky 2 - náročnější varianta

Tahle pozice vyžaduje dobré manévrovací schopnosti a odvahu riskovat. Muž si stoupne na první příčku bazénového žebříku a žena hned na tu vyšší. Oba se žebříku pevně drží, jinak by ztratili balanc. Milování můžete provádět nad hladinou i pod ní. A po akci se hned příjemně osvěžíte koupelí.

Žebřík lásky 2 - náročnější varianta
Autor: Blesk

Stav beztíže

Využijte hlubší vodu jezera, rybníku nebo bazénu. Hloubka bude maskovat vaši milostnou aktivitu. Další výhodou je, že partnerka v náručí partnera téměř nic neváží, protože ji voda úžasně nadnáší. Muž jen musí dobře držet balanc. Proto je tahle pozice nevhodná ve větších mořských vlnách.

Stav beztíže
Autor: Blesk

 

Tryskomasáž ve vířivce

V mnoha lázních mají vířivku. Někdo ji může mít i doma, existuje i zahradní varianta. Zajistěte si soukromí, strategicky využijte trysky umístěné po obvodu vany. Muž si pohodlně sedne a žena na něj nasedá...

Tryskomasáž ve vířivce
Autor: Blesk

 

Extáze ve sprše

Milování ve sprše není sice žádnou novinkou, ale v létě příjemně osvěží. Můžete využít i sprchu zahradní nebo tu doma v koupelně. Tam si ale dejte pozor, abyste při milování neuklouzli. Vyplatí se protiskluzové podložky do vany.

Extáze ve sprše
Autor: Blesk

Prolomit vlny

Partner si sedne na mělké místo na pláži se zkříženýma nohama. Žena na něj nasedne klečmo tváří v tvář. On ji přidrží za hýždě tak, aby s ní mohl pohodlně pohybovat nahoru a dolů. Pozor jen na ostré mušle a kamínky v písku. Jak byste potom na pohotovosti vysvětlovali poraněné pozadí?

Prolomit vlny
Autor: Blesk

Něžné pohoupáníčko

Využijte mělčí části bazénu, rybníku nebo jezera. Partnerka se položí na břicho na matračku a nohy si nechá nadnášet vodou. Muž k ní přistoupí zezadu. Pár může využít lehkého pohupování na vodní hladině a přizpůsobit tomu tempo milování. Tahle pozice se nedoporučuje na moři. Větší nečekaná vlna by mohla milostné souznění pěkně zhatit.

Něžné pohoupáníčko
Autor: Blesk

Autor: Iva Dvořáková, Kbali