Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

10 věcí, které ženy v posteli opravdu chtějí

Žít jen s jedním partnerem nám vnutila kultura. Lidé totiž nejsou od přírody monogamní a v soužití se dokážou přizpůsobit.
30. listopadu 2010 | 11:00

Snad každá z žen má nějaké erotické touhy a přání. Podle výzkumů se v nich asi nejčastěji objevuje sex ve třech. Muži si prý zase představují, jak potkají vnadnou, povolnou blondýnu v baru a odvedou si ji na hotel. Zadarmo, samozřejmě. Blesk.cz vám připravil 10 žhavých tipů na postelové hrátky.

Známým faktem je, že kdo se nebojí v sexu experimentovat, obvykle z něj vytěží více. Někdy je ale lepší, nechat si představy typu žhavá sprcha s Bradem Pittem pro sebe, partner by se mohl urazit. Nejsilnějším afrodiziakem je ale stejně fantasie, tak se nebojte a s chutí si plňte sny! A co dalšího tedy patří mezi časté představy dam o lechtivých hrátkách?

1. Tvrdě a bez ptaní

Někdy přijde chuť na to nechat se sebou manipulovat. A to pořádně. Žádné ptaní. Prostě zatáhnout do ložnice, hodit nekompromisně na postel a udělat, co se mu zrovna zachce, aniž by se ptal, zda s tím partnerka souhlasí a zda má chuť. Samozřejmě - partneři by měli dobře znát své postelové záliby, nic se nemá přehánět.

2. Mít navrch nad chlapem

V běžném životě se žena o partnera opírá a hledá v něm porozumění. V posteli tomu ale tak být nemusí. Nic nebrání tomu vyměnit si role. A někdy je dost vzrušující, když si s partnerem může žena dělat, co se jí zrovna zlíbí. I v tomto případě platí to, co v bodě 1 - opatrně!

3. Sex se ženou a on se dívá

Tak toto je jedna z nejrozšířenějších představ, ke které se ale ženy jen málokdy přiznají. Přitom není ke studu důvod. Dvě ženy, které si spolu hrají a něžně se dotýkají, jsou prostě sexy a muži to moc dobře vědí.

Orgasmus... Někoho ani nenapadne, že by po něčem takovém měl vůbec toužit, jiný bez něj vůbec nemůže žít.
Autor: Shutterstock.com

4. Milování v přírodě

Není nad spontánní sex. Válení na dece na louce, sluníčko zapadá, vane jemný letní vánek - ideální čas na žhavé hrátky uprostřed voňavé zeleně. A ta představa, že by někdo mohl jít kolem a načapat vás...

5. Zlobivá holka a přísný učitel nebo strážník

Za drzost a neposlušnost se holt platí. Zahrát si na nezbednou dívku a učitele nebo policistu, který přeci musí tu nevymáchanou pusu nějak potrestat, je přinejmenším hodně populární zpestření sexu.

6. Ona si dělá dobře a on se dívá zpoza dveří

I tohle si některé ženy představují, ač to není úplně tradiční motiv. Je ale rajcovní myslet na to, jakými muky asi partner za dveřmi trpí a co tam asi chudák dělá. Když bude hodný, bude moct jít dál a přidat se..

7. Sex s panem neznámým

V klubu. Ona se podívá na něj, on na ni a je ruka v rukávu. Řekne jí, že je odjinud a že je ve městě jen do dalšího dne. Ona neváhá a jde s krásným cizincem na hotel, kde si oba užijí skvělý sex. Pak už se nikdy neuvidí, ale vzrušující vzpomínky zůstanou. Jen málo žen si tenhle scénář prožije ve skutečnosti, na rozdíl od pánské populace na to nemají kuráž, tak proč o tom alespoň nesnít.

8. Dva muži a ona

Další klasika. Pánové si představují dvě ženy, dámy zase dva muže. Čtyři pečující ruce, které hladí po celém těle... A dva jazyky, to je ještě lepší představa, že?

9. Koukat se na někoho jiného při sexu

Na tohle si troufne málokdo. Přece jen je to ještě dost neobvyklé a troufalé. Od toho ale existuje pornoprůmysl. Erotické filmy nejsou určeny jen pánům. Můžete se na nějaký kouknout klidně spolu, třeba načerpáte nějakou inspiraci do vlastního milostného lože. Přece jenom voyerství je v každém z nás.

10. Žhavý striptýz

Někomu se to možná zdá nepochopitelné, ale některé ženy se opravdu přiznaly k tomu, že je vzrušuje, když se ladně vlní nad partnerovým klínem a sledují účinky svého snažení. Skvělé je, když muži zakážete jakékoli dotyky. Většina mužů z takového sexy tanečku přímo šílí! Takže tohle je velmi výhodné pro oba partnery.

Autor: mivr, lenak, NBr